[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
隻fate咩類型黎
今日Direct相關作品

3DS 4月13日 大家一起! 卡比獵人Z 免費
Switch 4月13日 神巫女 [/日/英文] 500YEN eShop 限定

2017年 春:
Switch 5月12日 Minecraft: Nintendo Switch Edition (下載版,實體版2017年內)
Switch配件 5月19日 Switch Dock 單買
Switch 5月26日 ULTRA STREET FIGHTER II The Final Challengers [/日文]
Switch 6月16日 ARMS 5980YEN
Switch配件 6月16日 黃色Joy-Con
Switch配件 6月16日 Joy-Con專用 AA乾電池叉電器
Amiibo 6月22日 Link Amiibo X3 各1200YEN

2017 夏:
3DS 7月13日Hey! Pikmin 4980YEN
Amiibo 7月13日 Hey! Pikimin Amiibo 1200YEN
3DS 7月13日 スナックワールド トレジャラーズ Snack World 4800YEN
3DS 7月13日 Ever Oasis 精霊とタネビトの蜃気楼 4980yen
3DS 7月20日 雷頓教授 ミステリージャーニー カトリーエイルと大富豪の陰謀 4444YEN
Switch 7月20日 Fate/Extella [/日/英文] 7800YEN
Switch 7月21日 Splatoon 2 5980YEN
Amiibo 7月21日 Splatoon2 墨魚男/女/紫墨魚 各1200YEN
Amiibo 7月21日 大亂鬥 - Cloud/Bayonetta/Corrin 各兩款 各1200YEN
3DS 8月3日 大逆轉裁判 2 -成歩堂龍ノ介の覺悟- 5800YEN
3DS 卡比的すいこみ大作戦
Switch Projecrt Mekuru [eShop限定]
Switch NAMCO MUSEUM [eShop限定]
Switch Sine Mora EX [美eShop限定]
Switch BattleChasers: Nightwar [美eShop限定]

2017年 秋:
Switch 勇者鬥惡龍X
Switch 大富翁 Monopoly for Nintendo Switch

2017年 冬:
3DS 卡比之星對戰型Action Game
Switch Payday 2

2017年:
Switch よるのないくに2 ~新月の花嫁~

?:
Switch 閃乱カグラ新作
Switch 勇者鬥惡龍XI
隻fate咩類型黎

無雙
對大富翁有興趣
本身唔打算買arms
不過都應該會入埋
PAYDAY2
一隻由20GB update到40GB既game
steam版已經XXV-100 lv

玩玩下已DEL
幾十GB一定有一半係鎖起左既DLC
PAYDAY2

玩玩下已DEL

呢隻冇興趣
PAYDAY2

呢隻未玩過,性趣濃
不過switch幾時先有party chat
另外重有隻Hori 大掣未公佈發售日同價錢…
隻fate咩類型黎

無雙
NICO鬥會議ARMS比賽個冠軍 RT左我個ARMS DLC予想Tweet
得MONOPOLY有興趣

有冇J圖睇下咩料
黃色joycon好靚呀

https://www.youtube.com/watch?v=556y52Ws8Mc
仲有HD震動俾你感受骰仔震動
拉攏咁多野port過黎
全部都係奶粉同充撐場面
PAYDAY2

玩玩下已DEL

呢隻冇興趣

拉攏咁多野port過黎
全部都係奶粉同充撐場面

2個月後E3
拉攏咁多野port過黎
全部都係奶粉同充撐場面

至少肯port,以前WiiU連port都無
如果Switch出GGEN同機戰就爽喇
唔洗煩買咩版
邊度都玩到
想問邊到有得睇返介紹?
Miss左

日文
https://www.youtube.com/watch?v=9ft7QVKVOrE
英文
https://www.youtube.com/watch?v=EDedvre19es

內容有唔同

睇日eshop Splatoon 2 得日文
姐係要英文要買美版

唔知亞洲跟咩版
arms有2v2
吸引力大增
arms有2v2
吸引力大增

隻手咁多裝變化都大左
拉攏咁多野port過黎
全部都係奶粉同充撐場面

至少肯port,以前WiiU連port都無

連舊野搬過來都唔試下水仲想有新野?
睇日eshop Splatoon 2 得日文
姐係要英文要買美版

唔知亞洲跟咩版

要識睇字先玩得架咩
隻大富翁唔知想賣咩價

另類炸彈人

好想買,但未玩1

1唔係出左事咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞