[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
點解我12分鐘
點解我12分鐘

差唔多啦
買左電蚊拍16蚊
DAYS
HOURS
MINUTES
冇料到既喂
有啦, copy再paste條link出左 bayonetta
有冇link
Bayonetta PC
http://store.steampowered.com/app/460790/
PlatinumGames’ universally acclaimed action masterpiece finally comes to PC. Experience the over-the-top stylish action in 60fps at unlocked HD resolutions. The definitive way to play: being bad never felt so good.
就只係出PC版? 除左褲比我睇呢尐
咁普通架, 個網頁

之前都吹哂風係1既PC
聽日應該公布芒亨上Switch喇掛?
要買3ds版既都買晒啦

有無咁快先 ?

如果一公報 新MH 有 switch 版 d 狗鋪咪炒能到 2046?

遊戲商撚會理你炒唔炒

當年3G定4都好似公佈左少少畫面之後搞左大半年先出
如果真係有心搞Switch版的話而家公佈定少少都得,但肯定唔會今年出

當年係3G係出來救3DS的王牌
而家芒亨都強弩之末要Switch救了仲敢扮大牌咩
最好聽日公布XX移植,六至七月發售就好

芒亨強弩之末,笑左
話要Switch救,又笑左
會唔會太睇唔起芒亨,仲有好似你咁玩法capcom真係即刻收皮,三個月就出HD版,當3DS玩家係狗?

佢賣左成個月連上集首周銷量都未追到
連財政年度目標四月前賣200萬都未達到
咁都唔強弩之末?

賣得少左就末🙊

XX明眼人都睇得出係奶粉作
撞正SWITCH期
大把人都寧願等真正既高清MH
crapcom自己目標都係set200萬
咁都強弩之末

我見普遍唔少評論都話XX差唔多係3DS上面最好一隻

利申仲未買
https://www.youtube.com/watch?v=0Hyw2h7VX8Y
Bayonetta | PC Launch Trailer
聽日應該公布芒亨上Switch喇掛?
要買3ds版既都買晒啦

有無咁快先 ?

如果一公報 新MH 有 switch 版 d 狗鋪咪炒能到 2046?

遊戲商撚會理你炒唔炒

當年3G定4都好似公佈左少少畫面之後搞左大半年先出
如果真係有心搞Switch版的話而家公佈定少少都得,但肯定唔會今年出

當年係3G係出來救3DS的王牌
而家芒亨都強弩之末要Switch救了仲敢扮大牌咩
最好聽日公布XX移植,六至七月發售就好

芒亨強弩之末,笑左
話要Switch救,又笑左
會唔會太睇唔起芒亨,仲有好似你咁玩法capcom真係即刻收皮,三個月就出HD版,當3DS玩家係狗?

佢賣左成個月連上集首周銷量都未追到
連財政年度目標四月前賣200萬都未達到
咁都唔強弩之末?

賣得少左就末🙊

XX明眼人都睇得出係奶粉作
撞正SWITCH期
大把人都寧願等真正既高清MH
crapcom自己目標都係set200萬
咁都強弩之末

我見普遍唔少評論都話XX差唔多係3DS上面最好一隻

利申仲未買

Style, 狩技, 二名怪的確令隻GAME豐富左
但我中意4G多D

之前都吹哂風係1既PC

佢出1係switch都冇咁嬲
跳just dance online啲人好勁
但我唔知點解做岩晒有啲位都perfect唔到
sega 個倒數公佈左
就係port 隻bayonetta 1 , 又係port game
班友成日話why not both why not both

當你port 隻game 都可以當係大作咁樣倒數
zip大大個檔期比你隆重其事, 當正大game 咁出
短期內肯定唔會both埋個第3集比你

唔理PC定xbox one 定switch 定乜鳩機都好
我堅持覺得. 你買部new gen 機返黎,有無玩過舊game 都好
作為顧客緊係想玩大廠出嘅全新game, 當移植都當大作時
無得both架啦, 醒下啦

之前都吹哂風係1既PC

佢出1係switch都冇咁嬲

其實應該將1 2出係switch
話晒switch如今完全無game咁滯
見到lego都咁多人搶就知咩事

任系好少open word既game
連豬鬆都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞