[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Payday做到分割畫面都會幾正下

唔駛分割 就4條友可以坐埋一齊做世界都正

壞消息係其實PD2基本上係得PC版有keep住更新
console版係落後勁多
今次差隻腳落NS真係希望佢會搞返好console版
而唔係開咗個頭之後放置play

之前 L4D 果時,Steam 版 keep 住加野而xbox版就每次都要俾錢買 最後都無玩到xbox版
1.ok,7月21號前Switch購入決定
2.3DS隻alliance alive系統執到完全變成SaGa系列,購入決定
3.Splatoon 2 個新mode即係COD ZOMBIE MODE?
4.成個direct變左日式新聞報導

個新風格我幾buy 清晰又直接 direct
2.3DS隻alliance alive系統執到完全變成SaGa系列,購入決定
3.Splatoon 2 個新mode即係COD ZOMBIE MODE?

我覺得仲好過岩田元社長o既風格
Payday做到分割畫面都會幾正下

唔駛分割 就4條友可以坐埋一齊做世界都正

壞消息係其實PD2基本上係得PC版有keep住更新
console版係落後勁多
今次差隻腳落NS真係希望佢會搞返好console版
而唔係開咗個頭之後放置play

我諗隻game都尾水 去到盡頭 準備出3
所以都唔期望佢NS版會做到D咩
如果真係跟PC咁 見到佢D DLC都唔想買
出埋D合集 年度版 都唔齊DLC 要人繼續課金買
PC版之前無啦啦改系統 之前d面具 無能力值
整到有能力值 又加效果 搞亂左成個平衡性+有課金勁D
有冇人同我一樣...見到Minecraft係唔同平台都會忍唔住買...
利申已有PSV同PC老正.....

唔知有咩好玩
但英國果邊啲鬼佬玩到好著迷

評價會好極端
利申:唔玩

破晒所有最賺錢最多人玩健力士紀錄
啲人係當文化睇多過遊戲咁睇
youtuber玩minecraft同埋出其他周邊都發到達
仲要keep 住咁紅

利申: 無玩, 唔明

因為佢係只有你諗唔到...無你起唔到既野....
外國人最鐘意玩Open World野...
而呢隻野只要你鐘意玩需要創造力既遊戲..
佢就滿足到你...
之前我用PC玩用埋HD MOD...D場景靚到不得了~

哇屌
好似幾正咁, 想試下

你諗下有人可以用年幾2年係入面整一個世界地圖出黎....你就知呢隻GAME幾恐怖....我試過玩人地啲地圖...坐佢地起既路軌車上....高速行駛左30分鐘都見唔到有盡頭...(我指既係鐵路盡頭唔係地圖...)...沿途仲有好多痴線佬起超大型建築....你就知呢隻GAME個世界有幾無限大....

我係英國果陣
去啲game show, 一般game廠都係一個一個booth咁擺, 好似會展啲hall咁

但係minecraft係自己一個game show霸晒一層
成個場都係minecraft, 一部部機擺晒係到大家輪流玩

cod zombine mode
yes

個隻真係要有社長的吸引力先有用
想要ガチモード新規則

同埋唔好整走rainmaker 我靠佢搵食

懷念社長
另外,見到Switch有無夜2同fate ex,即係之前老任無太多3rd party game係因為開發架構問題,依家變單moon,理論上好多平台都移植到過黎。
另外,見到Switch有無夜2同fate ex,即係之前老任無太多3rd party game係因為開發架構問題,依家變單moon,理論上好多平台都移植到過黎。

你預psv果堆轉陣機會好高
小弟想買個外置叉電俾部機
跪求各位巴打有無好推介
想要ガチモード新規則

你見佢其實8成素材都reuse
rainmaker 肯撚定有
想要ガチモード新規則

應該都係有加唔會減
想要ガチモード新規則

應該都係有加唔會減

Agree

Splatoon8 deluxe

我都覺得係
理論上YS8如果上Switch都應該做到60fps,我玩過PS4版demo 係60fps,PSV版得20-30fps
跪求各位巴打有無好推介

hands down

https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Ultra-High-Capacity-External-VoltageBoost/dp/B014ZO46LK/
嘩屌6 7月破產架喎

我都覺得係
理論上YS8如果上Switch都應該做到60fps,我玩過PS4版demo 係60fps,PSV版得20-30fps

果間受sony幫助好大
未必會過檔

我都覺得係

果間受sony幫助好大
未必會過檔

閃軌應該唔會,YS有保留

我都覺得係

果間受sony幫助好大
未必會過檔

我覺得Falcom 最有可能係port ぐるみん先 XD
跪求各位巴打有無好推介

hands down

https://www.amazon.com/Anker-PowerCore-Ultra-High-Capacity-External-VoltageBoost/dp/B014ZO46LK/

anker呢舊勁大
帶兩部switch 主機咁

個時有時睇direct係為左睇社長扮乜而睇.
森本根本做唔到社長風格,咁變新風格更好了,費時睇到眼冤。
(不過可唔可以留返直接個手勢啊 )

我都覺得係

果間受sony幫助好大
未必會過檔

我覺得Falcom 最有可能係port ぐるみん先 XD

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞