[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
網聚呀網聚呀

算吧啦,都冇人去
俄方買左日文之後有冇得轉英文?
網聚呀網聚呀

算吧啦,都冇人去

未出孖車

no
有時叉滿100%電帶出街玩Zelda,玩到40%電左右就turn off唔玩 (唔係sleep mode),隔咗個零鐘頭再開返部機,電量顯示竟然係60幾%
有冇巴打都係咁嘅情況
係咪正常

鋰電好似係大負荷之後休息時電壓係會小量回升
而測出電量餘額就係用佢輸出既電壓黎計

不過得咁誇張答你唔到係咪正常

唔該哂巴打解釋
仲有就係有時叉電100% 之後turn off
第二日開翻竟然係得90%電
雖然唔係成日都係咁
但係都好撚困擾 真係冇巴打會咁?

no

唔該
網聚呀網聚呀

算吧啦,都冇人去

未出孖車

book定5月呀,要請假
有時叉滿100%電帶出街玩Zelda,玩到40%電左右就turn off唔玩 (唔係sleep mode),隔咗個零鐘頭再開返部機,電量顯示竟然係60幾%
有冇巴打都係咁嘅情況
係咪正常

唔該哂巴打解釋
雖然唔係成日都係咁

好多玩家都話電量顯示有問題
有冇巴打都係咁嘅情況
係咪正常

唔該哂巴打解釋
雖然唔係成日都係咁

我個部叉極都係93%, 但係又叉滿斷左電
網聚呀網聚呀

算吧啦,都冇人去

未出孖車

6號
網聚呀網聚呀

算吧啦,都冇人去

未出孖車

6號

我係新幹線玩住SWITCH神精上聚
有冇巴打都係咁嘅情況
係咪正常

唔該哂巴打解釋
雖然唔係成日都係咁

我個部叉極都係93%, 但係又叉滿斷左電

唉屌
自己試過做測試叉滿100%電去玩綠帽仔
手提咁玩 唔係插dock fly mode 光度50%下
玩到兩個鐘 已經得返15%電
兩個半鐘得返 1%
但係呢1% 竟然可以持續多半個鐘有多
咁樣應該唔係舊電問題
而係電量顯示真係錯撚咗

https://en-americas-support.nintendo.com/app/social/questions/detail/qid/49034/~/brand-new-switch-battery-issues!!!/session/L3F2LzIvdGltZS8xNDg5NTUxMDEyL3NpZC9mVUx0UWhMOXdiOGlIM01xbmdzTXhfZm9XSWFkR2wxZXFzdV9WenRYNXA3QUJYbW03N21aREduMUNOUWJHZTdneVR3ZXNGa2p0cEtFNFlxSzJQS2lSbFNkWlF4eGRFMzdqTTM2M25pcXczJTdFc3dVMlhzMXVDaTliUSUyMSUyMQ%3D%3D

好多外國玩家都話有呢個問題
網聚呀網聚呀

算吧啦,都冇人去

未出孖車

6號

好想飛13號
一堆離地撚
收 zelda
tg yourigname
佢仲未出backup save 我點拎去搞個wifi同左制

splatoon 7月就出喇 到時都唔知點玩

換左制佢都要拎埋部機?
我隻左制都好似有問題

佢應該講緊Wifi部份要換

wifi同左制都要 又冇backup save 點夠佢玩
佢仲未出backup save 我點拎去搞個wifi同左制

splatoon 7月就出喇 到時都唔知點玩

換左制佢都要拎埋部機?
我隻左制都好似有問題

佢應該講緊Wifi部份要換

wifi同左制都要 又冇backup save 點夠佢玩

我之前都試過壞mon,拎左去換,殺老豆要重新玩過,果陣仲要打左兩隻聖獸
FB 見倒switch 播片
知唔知點整?
新聞話咩zelda銷量好賣過部機好奇怪
其實你見連啲行貨都可以一車車送上大陸
零售當走水咁做生意.

啲數據仲邊到準確講真
咁樣走水都當左係銷量嘅,咁game緊係多過機

買黎儲 / 買唔到機買住 game 先咁嘅解釋合理好多啦
走水貨黎講機一定多過 game
新聞話咩zelda銷量好賣過部機好奇怪
其實你見連啲行貨都可以一車車送上大陸
零售當走水咁做生意.

啲數據仲邊到準確講真
咁樣走水都當左係銷量嘅,咁game緊係多過機

買黎儲 / 買唔到機買住 game 先咁嘅解釋合理好多啦
走水貨黎講機一定多過 game

廠商有錢落袋咪得,理得你有冇山積
FB 見倒switch 播片
知唔知點整?

capture卡
一堆離地撚

Agger
網聚呀網聚呀

算吧啦,都冇人去

未出孖車

6號

好想飛13號

5月遊名古屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞