[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
話PORT芒亨果D去左邊

冇咁快出啦
3G HD都等左成年
BTW買左

一唔一齊打

我仲著緊狗龍X
要砌返D正常少少既裝先

我都係自己打哂村任先連日本仔打上位->G
想打可以搵我, 我仲有好多任冇清

你地HR幾?我仲係HR11

MH3G喎

btw之前玩3G HD一排之後落番MHX玩
一入GAME果下屌左出聲
D格仔大撚到

垃圾機
最近煩緊買Shovel Knight: Treasure Trove
定18號出個隻 Wonderboy 好
大家會點揀?
無夜2出ns版
我要去退psv限定版訂

你幾時訂落?

黃色好似怪怪地
無夜2出ns版
我要去退psv限定版訂

你幾時訂落?

上年11月
果陣話一月出,之後延期到二月再到而家完全冇消息
而家竟然出左ns版
無夜2出ns版
我要去退psv限定版訂

你幾時訂落?

上年11月
而家竟然出左ns版

你竟然脫索
你呢個異端
無夜2出ns版
我要去退psv限定版訂

你幾時訂落?

上年11月
而家竟然出左ns版

你竟然脫索
你呢個異端

sor,我sony得一部psv同pstv
我無夜1有買限定,但係啲畫質真係好難受,啱啱出果隻blue reflection都有買限定
最近煩緊買Shovel Knight: Treasure Trove
定18號出個隻 Wonderboy 好
大家會點揀?

WHY
無夜2出ns版
我要去退psv限定版訂

你幾時訂落?

上年11月
而家竟然出左ns版

你竟然脫索
你呢個異端

sor,我sony得一部psv同pstv
我無夜1有買限定,但係啲畫質真係好難受,啱啱出果隻blue reflection都有買限定

VITA版1好似PSP畫面
無夜個劇情係跟1
無夜個劇情係跟1

好似話係1之後幾百年,舊女主做左夜之君嘅路線(好似)
無夜個劇情係跟1

好似話係1之後幾百年,舊女主做左夜之君嘅路線(好似)

冇玩1
mon hunt同kirby之前仲吹到會出switch
kirby正傳我諗無咁快出switch住
年尾有mario
中間都zip 左splatoon 同arms

rayman legend咁厚面皮年年都port
老是常出現....

amiibo , splatoon 個amiibo 功能hea咁多
第一集係有新關新challenge玩, 幾過癮. DLC咁
twlight princess 個link amiibo好醜樣

splatoon coop mode 幾有趣咁
依家幾期待arms
唔知平衡做成點
依家幾期待arms
唔知平衡做成點

我期待隻sonic...好似終於正正經經做返次
神威amiibo
有冇人同我一樣...見到Minecraft係唔同平台都會忍唔住買...
利申已有PSV同PC老正.....

如果有埋story mode 應該會買
利申得PC正版
依家幾期待arms
唔知平衡做成點

我期待隻sonic...好似終於正正經經做返次

仲要出兩隻
不過個人嚟講我鐘意MANIA多D
最期待既overcook無講幾時
PAYDAY2
一隻由20GB update到40GB既game
steam版已經XXV-100 lv

呢隻未玩過,性趣濃
不過switch幾時先有party chat
另外重有隻Hori 大掣未公佈發售日同價錢…

搵日得閒直播幾場
雖然YouTube已經好多gameplay片
Payday做到分割畫面都會幾正下
有冇人同我一樣...見到Minecraft係唔同平台都會忍唔住買...
利申已有PSV同PC老正.....

如果有埋story mode 應該會買
利申得PC正版

Story Mode我未玩過~但如果依家可以隨時隨地用到家用機機能玩MC...我可能會再買多隻...

如果未玩過 最好無咩期望地去玩 會有少少驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞