[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
一路都唔知minecraft玩乜, 同有乜好玩

Minecraft你當係完全無目的+像素版Zelda咁玩就Fit哂XD
最主要係同FD一齊玩會幾好玩~

完全無目的呢樣真係唔知做乜
level 5果隻rpg黎

Minecraft你當係完全無目的+像素版Zelda咁玩就Fit哂XD

PC版最主打都真係mod 果陣一知有mod 就無玩過原版
果陣同frd玩 有時就各自各起 然後睇下起左d乜
有時就諗過目標 果陣玩鐵路 起到上天下海
成日玩玩下唔知時間就天黑(現實)
https://www.amazon.co.jp/dp/B071CNRZZC/ref=cm_sw_r_cp_apa_KFU7yb411MG19

arms 日森有得訂,但香港應該唔會炒掛?

我上網睇左陣紅石點整之後...果斷放棄...做番一個平民算

最早期未玩mod 就係玩紅石
其實唔難玩 但想精簡設計就要度下
加埋痴力綠波同活塞 就做到好多野 可以整下隱藏門 lift 同埋橋
你睇下utube人地點起 其實黎黎去去都係果幾招設計

我上網睇左陣紅石點整之後...果斷放棄...做番一個平民算

最早期未玩mod 就係玩紅石
其實唔難玩 但想精簡設計就要度下
加埋痴力綠波同活塞 就做到好多野 可以整下隱藏門 lift 同埋橋
你睇下utube人地點起 其實黎黎去去都係果幾招設計

我覺得一開頭最緊要係搵熔岩去砌部造石機出黎
唔使日日做礦工
神威amiibo

bayonetta cloud corrin 果6隻幾靚

link同splatoon 勁hea喎
第一集unlock DLC變左做save裝備preset
啲咁嘅功能都要搵隻公仔tap

Payday做到分割畫面都會幾正下

唔駛分割 就4條友可以坐埋一齊做世界都正
有冇人同我一樣...見到Minecraft係唔同平台都會忍唔住買...
利申已有PSV同PC老正.....

唔知有咩好玩
但英國果邊啲鬼佬玩到好著迷
有冇人同我一樣...見到Minecraft係唔同平台都會忍唔住買...

唔知有咩好玩

評價會好極端
利申:唔玩
隻fate評價如何

聽聞極差
係純粹服務Fans
無雙來說都算墊底
之前PS4版都叫靚畫面補救
PSV版直頭畫面又差系統又廢
不過有中文又有Fate人物我都會考慮買既
懶出去搵直接訂左算

唔知有咩好玩

評價會好極端

破晒所有最賺錢最多人玩健力士紀錄
啲人係當文化睇多過遊戲咁睇
youtuber玩minecraft同埋出其他周邊都發到達
仲要keep 住咁紅

利申: 無玩, 唔明
Payday做到分割畫面都會幾正下

唔駛分割 就4條友可以坐埋一齊做世界都正

壞消息係其實PD2基本上係得PC版有keep住更新
console版係落後勁多
今次差隻腳落NS真係希望佢會搞返好console版
而唔係開咗個頭之後放置play

唔知有咩好玩

評價會好極端

破晒所有最賺錢最多人玩健力士紀錄
啲人係當文化睇多過遊戲咁睇
youtuber玩minecraft同埋出其他周邊都發到達
仲要keep 住咁紅

利申: 無玩, 唔明

因為佢係只有你諗唔到...無你起唔到既野....
外國人最鐘意玩Open World野...
而呢隻野只要你鐘意玩需要創造力既遊戲..
佢就滿足到你...
之前我用PC玩用埋HD MOD...D場景靚到不得了~

哇屌
好似幾正咁, 想試下
1.ok,7月21號前Switch購入決定
2.3DS隻alliance alive系統執到完全變成SaGa系列,購入決定
3.Splatoon 2 個新mode即係COD ZOMBIE MODE?
4.成個direct變左日式新聞報導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞