[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
日森 pro 掣有貨

邊有wo, 8千幾yen
https://www.amazon.co.jp/dp/B01NCX3W3O/

我 17:59 收到 notification 跟住冇理 lu \ /
用24吋芒表示玩game無咩問題喎
出街手提返去用Dock
反而未用過table mode
TV好差咩?聽人講其實TV mode唔用電視用芒效果好d,因為電視對比色彩太濃
反而用芒因為佢本身要for你閱讀,對比同色彩唔會咁強烈,無電視咁傷眼
btw講傷眼無野比得上3DS隻MH
玩完Switch再睇3DS Game我以為自己有眼疾
lego深水埗有冇賣?西價定正價

出街手提返去用Dock
TV好差咩?聽人講其實TV mode唔用電視用芒效果好d,因為電視對比色彩太濃
反而用芒因為佢本身要for你閱讀,對比同色彩唔會咁強烈,無電視咁傷眼

班友個個都用4kmon好似係
フリュー株式会社(以下、当社)取締役 瀬戸雅哉が、2017年4月9日(日)に逝去いたしました。ここに生前のご厚誼を深く感謝いたしますとともに、謹んでお知らせいたします。なお、通夜、告別式は瀬戸家により下記の通り執り行われます。

RIP
要入nico最前列要5點半起身

Youtube
話時話DQ Heros其實唔差
係光影果D唔及Zelda
不過都係為左遷就無雙畫面人數
不過佢有大家最想要的四人協力屠龍同打巨大Boss
尋日坐船玩緊主角solo光龍果關
隔離以為我打芒亨

Youtube

唔急啦,反正咪又係得發售日,咁早起身打j咩
隔離以為我打芒亨

鬼叫香港少dq fans
隔離以為我打芒亨

鬼叫香港少dq fans

本身已經出左一排
突發
芒亨新料下禮拜三公佈

MHF
6點起身
arms應該5月尾
出街手提返去用Dock

come on
比對濃咪去調
6點起身
arms應該5月尾

我買Splatoon移去5月尾 Arms delay去夏
6點起身
arms應該5月尾

新人留名
突發
芒亨新料下禮拜三公佈

MHF

6點起身
arms應該5月尾

7月DQ, 我相信d大作會避左佢
又魔改
又魔改

入唔入LINE GROUP
聽朝要幾點起身好
聽朝要幾點起身好

5:59
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞