【連登懸案】獨生女學古箏如入邪教 母:出走兩年 老師失聯

442 回覆
767 Like 10 Dislike
屌之前見到個page已經覺得好撚痴線
其實冇人唔俾你講喎,但係只不過笑你上帝角度咋嘛,其實我係笑緊你以為自己好清醒好似好勁咁樣,純粹係因為你係一個睇小說嘅讀者,屌你咁樣梗係清醒啦。
你用呢個身份去話人哋蠢我覺得你冇乜資格姐
你話鳩支那都要係睇你話乜嘢㗎,好似你咁樣講埋啲戇鳩野咪一樣會俾人笑,但我哋笑佢一開始武肺話信政府,咁我哋真係有資格喎,因為我哋一齊經歷緊同樣嘅嘢。
你都可以夾硬講話因為我哋喺香港,唔係喺大陸,知道嘅嘢梗係多啲啦,咁你可以咁講。
但最對比番你呢個情況咪更加冇資格去話人哋蠢囉。
但大部份人都屌你弱智,
少數服從多數,你係弱智
咁講真,成左年,佢要走都冇計架喎
大把呢啲年紀想離開屋企啦
有人因為條仔
有人受豬朋狗友影響
佢地特別啲因為古箏老師
除非證明到係賣淫詐騙集團
如果唔係都冇野可以做
係咖
預左唔符合大愛標準咖喇
咁但係,嘈曬咁樣,唔係咁屌,唔通猜乒乓波咩
我唔係同個個人都屌到仆街咖喎
唔俾人鬧想人讚係你諗多
但如果回應就係依個意思的話我都冇野講
記者根據網民提供的資訊,聯絡了柏斯琴行太古站康怡廣場分行。職員確認一名年約三十多歲、全名「徐佳X」的古箏老師仍在該琴行執教,但琴行職員對網上關於徐老師的指控,以及會否就相關指控作出行動表示未能回應。

原來係廢鳩
仲咁好心機同你講
咁香港人又有乜資格話人地歐美唔出手支援香港姐
人地夠冇經歷香港人俾支那打壓自由
人地都可以係你所謂上帝視覺,繼續做第一強國

你都係想攞大愛光環姐
咪俾你去威下,自我滿足下
洗撚計咩
咁小字睇個大約咪得
自己講完想屈鳩我
學到支那外交部d柒野
痴線你睇吓你自己幾自大
請問我要攞啲咩光環?
有啲咩光環可以俾我拎?你連我現實上係邊個都唔知我拎到啲乜嘢光環,我大膽估計你現實上應該係一個好自卑嘅人。

其實香港人不嬲都冇資格話歐美唔出手支援㗎喎,不嬲都係㗎啦不嬲都話啲鬼佬係上帝視覺㗎。

真係好好笑,自己衝入嚟留言之後以為大家好想同你講野點解你可以咁廢咁自卑。

支那外交部:
你們有二百萬人上街,但別忘了我們支那有十三億人
你真係好自卑
唔好咁自卑啦你
我見呢條女喺佢個page已經出現咗幾年
係核心成員?
感覺上好似賣淫組織咁
你應該係嗰啲現實生活上唔撚出聲冇人理,之後覺得自己睇透世事嘅中二病傻閪
屌我淨係望你講嘢都覺得尷尬。
幾錢?
鳩噏嘅啫
睇你開始想發癲
想扮大愛用嚟打飛機定點我鬼知
但你想要我認同只可以可憐受害者
就係左膠喇

最後果句笑到仆街
自編自導自演

咁易發脾氣
一開波就咪扮理性喇
唔係大愛標準 係你都冇講點解俾邪教呃就係弱智 通常講得出唔合乎主流道德標準既人 一係就係假膠 一係就係反社會 一係就係真係有自己既見解 而通常呢種人都已經了解晒一般大眾既point 知道正常人支持或者反對既標準 而都有自己一套既說法去反駁 所以正常都係說服唔到呢種人 我都唔係想說服你或者聊交嗌 只係想知你既point同reason係咩 in case你唔假膠或者反社會的話
左膠以為係世界主流,逼唔到人認同
開始搵各個回覆出嚟狙擊
引用你講
你係現實生活又唔知我邊個,你尷尬又點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞