【連登懸案】獨生女學古箏如入邪教 母:出走兩年 老師失聯

442 回覆
767 Like 10 Dislike
可以去依到睇睇啲q&a
係我响之前5個post覆過既
有你依個問題既答案
https://docs.google.com/document/d/1Wq2YrdkcFryYIdQoQ-w_4juZ1yW64ZYH2gnTsTPGwyI
屌俾隻個page黎睇下
除了擔心女兒已借到周身債,黃太更擔心的是少女古箏團facebook經常上載團員穿三點式、在家中沐浴或衣衫單薄露出胸脯彈古箏的性感相片。「學古箏為何要拍這些淫照?」

個老師會教埋佢地點樣笑先靚,而且係fb出post有時會tag leonardo
啲語氣文法怪到不得了
第一日上連登咩
連登仔不嬲用碌鳩諗嘢
難聽啲,學你話齋,就係入面唔係我親人
關我撚事
男人既腦袋係咁
有九成男人睇個標題 都係入黎睇吓有冇相
擺撚明啲相係俾客揀黎叫雞
冇俾人逼去賣淫我真係唔信

Newest model 點睇都係講緊條女啦
搵舊dyson擺係到扮哂野
原來係真既,我睇標題以為係講故台小說。原來係真野。
上返fb page睇返,呢條係其中一核
連登仔一個打十個

用鍵盤
終於上到報 好波
呢D係大陸大媽,比較有所謂執葉資格,我當年在廣州、深圳都被騙多少次也記不清,她們🈶️一套特定的基本騙術,擇肥而食,當然希望這些小朋友能回家,或有關部門處理

慢慢睇先

失你老母聯
企開啲啦,兩條人友自己pm私片啦,爭咩吖
多年前我個儍婆去參加改變一生的課程,共三個約1.4萬,我出差回港在機場不見人就回家休息,晚上要她才說付款4200上咗第一堂,可以改變成為一個幸福家庭,和獨當一面嘅人,導師要參加者著睡衣、說出曾做過的錯事而多名儍仔、儍妹互哭擁!當年我即時找人了解,原來我女上司也是參加者,即時帶我去了解,仆佢個街,大批穿著所謂盛裝的失敗、低端人仕,用外國類似催眠的方式令這批參加者上咗一個不怕羞恥的實習過程,穿內衣內褲四處遊行,互相說出對方的短處和自己以前所做過的錯事!

咁你哋有什麼想法和回嚮?
桃🍑我撐你呀
著住泳衣用Dyson吹自己係咩玩法
Dyson加個濕9耳機就係上流
真係呃啲入世未深妹妹仔先呃到
你話你地住緊無敵大海景樓就話啫
下下都全部妹妹仔逼埋一個角落頭一齊影相
租個間屋都好住極有限
屌痴撚線
好多人死撚咗你要唔要試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞