【連登懸案】獨生女學古箏如入邪教 母:出走兩年 老師失聯

442 回覆
767 Like 10 Dislike
仲要咩事都唔知個囡就比人操縱左 果2年一定好唔開心
丁出血
好雞
做老母嘅先最心痛
點解無議員幫下手
咪講撚咗由細呃到大囉,講撚咗你冇學過樂器架啦。
十四五歲好撚大個?好撚成熟?哩個年紀最易受人影響,俾人洗腦好正常。你唔止冇學過樂器,連書都中冇撚讀過,通識有冇讀啊。
十四五俾人呃到二十,點撚樣自己無lala醒啊傻仔。
你繼續blame victims,希望你他朝君體也相同,仔囡十四五歲離家出走,然後你繼續屌你啲仔囡係弱智啦
就咁睇有啲棘手

唔想用老師黎講呢個徐妖
徐妖用心理技巧,好難砌得入
除非證明佢有恐嚇或欺騙成份

但另一方面都要諗,每個女仔都同家庭溝通有無出現問題,點解咁容易就被徐妖有位入呢?

點都好,幫手推先,要更多人關注
害人不淺
我知
小學三年級呀嘛
但細個果時咁醒,唔同屋企人講
大左又會忽然蠢左,成熟左都諗唔通?
難道又自己冇責任?
好多野唔係話有藉口就得
當然人會係傾向同情受害者
但唔代表唔話得佢地喎
咁支那爆支那肺炎唔通又唔笑得咩
下下都要計有人死有人感染好慘咩
點都會有人唱反調刷存在感

肺炎咁嚴重,緊係學下音樂啦,有無同好?
屌你老母,你認撚咗你冇學過興趣班樂器啦。
又冇打飛機嘅,叻過你講埋啲冇腦嘢囉。
我唔識睇字,但我好識睇弱智,你就係弱智傻仔。
串你兩句就着,成篇千字文,見到都好笑。
珀斯琴行都非常之有可疑,應該知道內情,我地一班巴絲係佢地嘅page一貼呢單新聞佢哋即刻delete同埋block人,仲要唔願意同呢個邪教老師割蓆。
有啲彈古箏片係酒店房
係 block得超快手 身有屎咁
呢d真係需要推wo
需要議員協助解決
五歲開始學樂器好正常,鳩吹?
事實黎,拗都廢事。
講撚咗你唔識架啦。
完全冇喺下面留言話呢個老師同佢哋無關等等嘅大方得體回應,以我追擊左啲人咁耐嘅經驗,呢個人好友嫌疑
真係好撚痴線
希望有多D「脫箏者」出黎講下爆下賤女人D惡行
監護人唔可以直接攞返監護權咩?
夠18歲邊有監護人呢樣嘢
佢地fb page比連登踢爆左啲相同caption先正常左
但係以前個啲真係好奇怪
追返之前啲po都唔係最近嘅事了
只係樓主最近先忍唔住係到講左出嚟
原來啱啱好18就玩嘢cls正正常常入u拍拖識男仔俾佢搞到咁

垃圾道理
攞垃圾通識出嚟做擋箭牌
支共話通識教到勇武手足做暴徒添喇

我學過鋼琴,但的確冇你所講嘅野喎
係咪又想接住話要學過古箏先計,有人呃先計

廿歲人仲呃到就已經on9喇做成年人都做左兩年,唔屌得?係要話佢好慘好可憐先得?
佢自己冇責任嘅話,我屌佢就係Blame the victims
最鐘意攞Blame the victims出嚟打飛機
美國班左膠都話唔準歧視支那咖
點只屌仔女弱智,屌撚埋父母弱智
你咪生仔女添呀,到時好似你咁講,就淨係識上嚟搵人怨
佢哋好似個個都本身係可以入到大學嘅女仔,講真最光輝嘅時刻就係呢段時間,識下男仔或者發展下自己人際關係,發展事業,衰啲講釣個金龜婿都係呢個時候啦。

依家成班俾人搞到好似千禧時代嘅打扮咁樣都唔知想點,有幾個已經拖到30歲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞