【連登懸案】獨生女學古箏如入邪教 母:出走兩年 老師失聯

442 回覆
767 Like 10 Dislike
呢單野真係好撚痴線.......
講真你而家講嘅嘢同啲藍絲有咩分別?
你哋認為冇自由民主我唔覺喎,你哋班人廢青先至反政府。

收下皮啦,叻啦。
女子十二樂坊(咸濕)
真是咩人都有
離間兩親的關係,
真係唔容易。
但是又做到
依咖係討論緊古箏case ,講乜春五歲學樂器
舉例子你又唔撚係
有曬source俾你睇,都仲可以唔撚對題
撚唔知有人由細學咩,跟case討論先得咖
另外仲要攞通識出嚟講
就知你冇接觸過大學類型嘅critical thinking
講埋曬d傻鳩dse科
點解要blame the victims
通常有14,5歲開始話俾你聽你屋企人幾衰,
幾歲嗰時候嘅人係最脆弱,渴望反叛成熟唔想比屋企人束縛。
洗咗呢幾年老俾咗好多對出邊世界嘅期望你,咪喺18歲嗰時候呃你出去,所以呢個教主係唔俾你去接觸外面嘅人,因為你一接觸外面嘅世界就知道自己幾咁奇怪。
估唔到香港仲有咁多依d
拉鳩哂班撚樣啦
連登仔係咁,所以見到啲連登仔有感情問題嘅post入去笑鳩佢就得。
學過鋼琴
你d字數同我差唔多,我就係串兩句就著,我就係千字文
係喇,我最好笑,你開心咪得
其實呢 踢爆件事個個女仔呢 都知自己有責任 都認自己on9比人洗腦 咁而家咪出黎踢爆囉 而家咪防止再有人比佢呃囉佢仲比對家爆晒個人資料上網,屈佢做援交
咁講件事出黎都係想spread開佢姐,其實你地講啲野屌返受害者轉頭仲覺得自己企係道德高地 好正義咩好型咩 你係有道義咪幫手spread下打殘個邪教囉
之前追過個連登post 唔敢走好似係因為錢啦 因為咩退團嘅就要逼佢嘔筆退團費出黎 仲會成班人圍住黎拳打腳踢 加埋之前買名牌袋借落嘅錢所以唔敢走
點解唔人間蒸發係好似話啲女仔會幾個咁一齊租屋 之前連登post個樓主咁啱就係個租客所以就咁走嘅話會好麻煩
pushh
我覺得可以佢父母平日對佢好嚴
令到個小朋友本身都有少少唔鍾意爸爸媽媽
小朋友細個都容易比人洗腦
個癲婆一面講佢父母會害佢 對佢好差
另一方面對佢好好 教佢古箏令佢快樂有自信心
最後慫恿佢離開老豆老母 認佢做老母 已經洗到佢認為呢個癲婆係呢個世界上對佢最好ge人
見你咁俾心機覆,咪同你玩下囉,順便推下post。
你一定係廿歲先學啦
睇原po個毒婦會控制人接收外界資訊
唔怪之得 班女啲衣着好舊年代嘅感覺
希望佢地快啲醒
我仲以為你喺度討論弱智添。
你連中學嘢都唔知,同你講大學嘢都晒氣。
拉撚左未
到時佢地已經變成另一個老千啦
又或者好彩搵到人埋單
連登救世
幫推
你個例子
手足夠可以話:
你地認為有自由民主,支那好強大好自由,做乜都得,我唔覺喎,你班人為錢為左自己收成期唔俾人破壞先咁講,全部五毛支那奶共狗,冇思想。

事實上就係兩邊都可以有自己意思
On9無藥醫
哈,睇下幾撚多人屌柒你,弱智仔
Blame victims 咪你錯囉,仲想講到你啱啊。
錯就認撚咗佢,咪喺度死頂。
[正經post]希望下次遊行/開花聽到呢句
https://lih.kg/1955635
開始連d低質料都出唔到
睇你條傻鳩講通識都知你識唔撚到大學喇
攞通識野出嚟打飛機,仲straw man埋我中學野都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞