【連登懸案】獨生女學古箏如入邪教 母:出走兩年 老師失聯

442 回覆
767 Like 10 Dislike
嗰個老師都講話自己老竇係狗
仲要狗司
你條廢鳩係咪就係邪教成員
學野學到入邪教你都想吹捧
內文仲要話逼打工交學費,有幾有錢
你真係弱撚智
我係話學野學到入邪教,俾人呃係弱智
你係到嬲乜春除左你係邪教成員外
仲可以有一個原因嘅
就係你先係窮撚,細個生壞腦冇錢醫,高度弱智之餘又冇錢接受基本教育,連基本邏輯都唔識
垃圾學人出嚟柒
縮翻入你老母個閪到喇弱智仔
唔係入邪教 標題都寫做如入邪教
用心理學手段好似邪教咁去控制未成年少女
你覺得定義係邪教定如入邪教依個係重點
邪教又冇做你講果樣野?
係咪要有個所謂邪神先叫邪教?

你要咬文嚼字
「她好像撞邪般越叫越走。」
依句又點解釋
咁都要同你去做定義
FB 睇落似只係一班貪慕虛榮嘅女人…
記得之前追過post
追追下搵唔番個post
估唔到上埋報
重點係你覺得佢地比人呃係弱智
我覺得係條仆街精神控制住班𡃁妹

因為本身自己有類似情況 只係睇書睇過依類
唔係個個心智堅定 加上係由熟人入手 奶野真係唔出奇
真心啲袋款好撚柒 廿幾歲女仔唔會揀呢啲
可能係喺outlet買啲賣剩蔗返嚟 放返畀啲女仔
你說話暴露咗你細個真係冇出邊學過嘢。
樂器哩啲老母會由細個開始幫仔囡報,最細可能四五歲就報,然後學到大。
上面個邪教咪由細個開始洗佢腦囉,明唔撚明啊,由五歲開始洗腦啊。
你細個唔弱智,細個智商就180。
On9仔。
Blame victims
你老母生你出黎我都覺得佢好抵死。
我想知呢班女一路跟住個老千,到30歲點算?
例如果三個核心成員
呢幾條女都唔細啦
有冇原po睇下
話就話入上流社會點會著衫打扮都仲係咁柒
妝又唔化
我睇唔透
失聯
乜撚野用語
之前由樓主開第一個post追到而家上埋蘋果
睇到呢個家長都大概知係某核心成員嘅屋企人
真係好撚慘
夠竟我地有咩方法可以幫到佢地
點先可以屌撚爆個傻閪徐魔鬼
追咗咁耐po終於都上報
有咩問題
條臭閪話想當面對質 有冇人有興趣組隊對質
共產中文
上網查下
篇文咁長, 開頭以為係懸疑故

btw , 如果真係靠教古箏黎厄錢,
條PK真係唔死都無用
香港真係愈嚟愈荒誕
黑警捉完人返去狗屋虐待嘅新聞已經融入哂日常生活
而家學樂器都變到入邪教咁
而家上埋新聞
真係想知之前baby condom班自以為好撚叻看透世事話人作故仔嘅八婆講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞