【連登懸案】獨生女學古箏如入邪教 母:出走兩年 老師失聯

442 回覆
767 Like 10 Dislike
即係幾錢?
個老師同青梅竹馬結左婚,生埋個B
3核就聽講未結婚
同意
啲人9up無成本,唔好理佢地
女人咪做媽媽省lor
D女接客接到反曬皮la
屌有冇個老師電話
380屌唔屌得?
你係咪比人點去做雞都好開心個d弱智?
你先係
幾錢一q?
你副身家。
其實係咪以演古箏為名去同啲大陸佬表演,最終係做g
當年係十幾萬,肯定超過100萬,佢借咗暑期工的老闆錢,在下其皮革公司做咗約20年,還款情況就無提,自己很難面對老同學
多謝巴打
說服唔到人都可以共存 各有各立場
巴打要重新睇過段片
個媽媽都好自責
個女走左之後一直諗自己做錯左啲咩
先會攪到個女咁憎自己
個女走得咁突然 打比個老師又無人聽
去琴行問又無用 可以點追查

佢錯就錯左太聽個女話
呀女話要比6萬蚊老師代購部無單據既琴
佢就真係耳仔軟比左錢 連部琴係咩款式都唔知
個女開心咪買 費時同個女嘈交

除左依部6萬蚊既琴
徐妖都用各種理由說服個女仔要買多幾部琴
媽媽又係無深究就比左錢 唔介意洗錢既

咁學古箏既係個女 呀媽未必知得咁多古箏野
又出於對個老師既信任 無意識到佢昆錢
係我開左post 個呀媽睇左代購依part先翻check個價錢
離間計 又樹立一個比家長更權威更成功既形象
洗腦 重重複複咁講到一樣野好似成為事實咁
果籽裡面既相關新聞 有一段係精神科醫生既講解
Over my dead body 救到佢未?
之前見到標題以為係故仔嚟

香港啲小朋友多數好乖好純好易受人唆擺
補過習都知
一星期見得幾個鐘都會好鐘意你
你係邊個先
得一隻個樣叫正常d
其餘個幾隻中左輻射咁樣
這些係大陸騙子的基本常識,叫做賊佬試沙煲,買工具或者用各方面的引誘而一步步增加信心,正好城中熱個案

振驄的問題,眾多暖流交友案件,目的是使當時人對騙子的信任而放下介心,變成習慣成自然,知道每個獵物的死門,然後按步就班去完成
你老母
加油!
好似成個中樂界都知晒啦而家,希望條友load唔到落去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞