【連登懸案】獨生女學古箏如入邪教 母:出走兩年 老師失聯

442 回覆
767 Like 10 Dislike
個手法就一係咁架啦
討論?
A u kidding me?
你明明喺度齋屌,連論據都無。
真係厚顏無恥,連認論都講得出
睇到好心up
推下先
推下
所以唔一定係家庭有問題,係徐妖將啲家庭小問題無限放大。
個教主好似就係細個同家人不和嗰啲。

人地一樣可以話佢係為國家存亡榮耀
美國講就係偉大
支那講就係廢柴

世界就係咁咖喇,唔係你話點就點
美國一樣有敗類
香港要爭取人支持係咪叫個口號就得
俾你分析下
睇下有乜高見
定留句廢野笑下當講左
建議大家有心討論嘅就追下post
打和super?
就係所有嘢唔係剩係得一個口號就得,所以唔該你現實少少,企係個聖人角度嗰度話呢啲人蠢嗰啲人蠢,你同嗰啲冷氣軍事馬後炮有乜分別?你唔係當局者梗係覺得人哋蠢啦。
咁都得
係你一開波就屌鳩我
原來就我齋屌你冇論據
又Straw man
你真係弱智
你洗唔洗好似通識咁畫下mind map,六帽子思考法先
黃太猜想少女古箏團就是要透過高昂生活開支,令團員借到一身債,不敢退團回家。黃太估計,這班為數約十人的團員,每人每月繳交約三、四千元的「古箏學費」,徐老師已可獲取穩定又可觀的收入。

記得好開頭時大家係咁估點解徐妖搞完咁多嘢又叫班女仔買曬名牌交曬租, 好似冇乜錢真係入到佢袋, 唔明佢個邪教為咗咩, 以為佢只係為咗虛榮感
而家大家終於有解答喇

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
你屌人,唔俾人屌你,咩邏輯?
個page冇左?
話時話女權撚會唔會出聲
條街都幾多少女用名牌袋
估唔到名牌袋咁邪惡
你兩個完全講到離晒題 為嗌而嗌 人地屌緊你講野好mean 冇人性 你就捉住佢小小位係度發大黎講 大佬 你講得出 專呃弱智 呢D咁既野都預左比人屌架啦 咁都預唔到你就蠢撚過弱智啦 咁人地屌你就實架啦 你咁樣駁D大家睇到咪只覺得你為駁而駁 事實係你係講得好撚mean啊嘛 唔俾人鬧你 仲想人地讚你嘛
梗係唔會啦,全世界打住女權旗號嘅人全部都仆街。
唔知佢哋內部有乜勾結啦又或者純粹個老師知道佢某啲痛腳,例如逃稅嗰啲掛。
唔知會唔會再有啲黑暗啲嘅嘢啦...
不嬲爭取野就係有人有得,有人有失喇
你講嘅都可以轉化成之前成日講嘅 : 咁叻唔見你做?
所以咪演化成納粹黃

照你咁講唔通你要好似藍絲咁打獲我唔俾我講?

我確實覺得20歲仲咁係弱智
我是但搵樣我地笑支那嘅野都可以係同樣邏輯
美國左膠亦可以仲話支那好慘,竟然出現支那肺炎
咁我地係咪照話鳩支那先

人人偏向大愛,可憐受害者,係正常
但對覺得佢抵死嘅人,可以係對事,都可以係對人
係咪先,唔係認同大愛先至可以立足嘅
只係我屌佢弱智
咁你屌我弱智
我咪又屌翻你弱智
有唔俾你屌?只係互屌姐
做乜春呀通識大哥哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞