[出咗demo 最後十日]生化危機3討論區(4)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
呢個阿蕉串柒柒咁好正
好想畀佢瘋狂鬧fuck you
bio7係驚嚇d
re2 re3好好多
個demo早上搵唔到人玩 諗住晚黑多人玩 點知話我過左試玩期做乜9
前十幾分鐘仲可以1人配對下
明顯已經係發情樣了
完全唔得 係咪維護
維修緊
[重要通知]PS4版及Steam版《Resident Evil Resistance》公開測試延期通知
原定從本日開始之《Resident Evil Resistance》公開測試由於出現技術性問題而無法舉辦。
為查明原因,PS4版以及預定於明日3月28日開始的Steam版公開測試均會延期。而Xbox One版則以原定計劃繼續進行。
問題修正後將會另行通知。
我們為延期及帶來不便深感抱歉,還請玩家見諒。
=================
Unfortunately, due to some technical issues, there is a slight delay for the Resident Evil Resistance Open Beta on PS4 and Steam. The Xbox One version is unaffected and will be available as scheduled. We are working to resolve the issue as quickly as possible and will keep you updated on its availability. We sincerely apologize for the delay and appreciate your patience.
垃圾capcom
歧視ps4用家
之前demo又遲過xbox
今次又玩唔到住
整得黎都出啦隻game
咁要睇下Carlos可唔可以一拳打得郁舊石先
仲諗住佢會生性返一次
Crapcom
想問下呢個area紅色是咪正常搵極都搵唔到野攞
(sor殘體字張圖求其上網搵)
係咪singleplayer only?
隱藏嘢嚟
要將追跡者打down 3次
咁呢道鐵鍊鎖住嘅門對開嘅一架車就會有喪屍撲出嚟
車廂入面有一個 Mr. Charles 公仔同埋手槍子彈
等得嚟正式版都出街
The rock?
留名睇人當dark soul玩
翻滾同刀仔爆機
Hardcore Knife Only No Dodge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞