[出咗demo 最後十日]生化危機3討論區(4)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
見人講BH6,查下先知原來BH6個編劑已經過左身
應該會俾人插 太靈異成件事
如果4 remake, 修改少少劇情, 偏向返恐怖生存都應該幾正, 最主要想睇多d ada
玩法係一路過關無咗BIO解謎元素,
但FANS已經對角色有晒感情,所以當電影咁睇就OK,不過真係玩一次就夠皮。
6代三條線CROSS埋一齊好正。
好似話DEMO比小粉紅屌既918密碼
有巴哈仔話改左做937
demo pw唔同唔出奇,re2 demo啲嘢都唔同啦
你睇返由demo出去到支那仔屌,再去到法國流出,應該一早印好晒貨,邊會改得切
係DEMO入面改呀,有無人FC下
咁隻demo會update喎,要搵人開到機嘅睇下先得
隻resistence ps4應該都出咗,見到有直播玩緊
真係要更新
咁應該是跪咗
唔知仲fix咗啲乜,照計隻game一出都會有update
係唔知仲有冇啲細更新
好似室內升天/對住門跑卡住唔入嚟嗰類
如果剩係為咗改個918就出個更新就on99咁
估下下隻remake 會係 CV定outbreak
CV
Ps4可以連番了
有冇人有評價?
做人好難玩 輸足咁多鋪
問題做人好多時無提示好易唔知目標要做咩
揾場都好快,30秒內就有
暫時得一張地圖玩
做mastermind 真係好屈機,如果set 個trap,控隻普通屍已經可以重傷2-3個人,再等夠鐘放mr x 就團滅,未計利卡、喪屍犬等等,可能2-3分鐘就完場,生存者連第二版都過唔到。

mastermind 一早知曬成個地圖/ 流程,對set 陷阱/喪屍真係好大優勢,能力又多花款。反觀生存者技能好似唔太明顯,過唔到任何一個伏位已經玩完
我直頭讓佢地3m30s 一開頭無打過佢地訓底
跟住直接出暴君 完場拎a
啱啱開返steam fc仲係918
我覺得remake會remake 0/cv/outbreak先
4慢慢嚟啦 未到最後一刻都唔會remake住
Xbox玩左幾日
Survivor贏過一鋪咁大把
4條友是但一個on99遊花園已經死得
1937年
日本人真係好古惑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞