[出咗demo 最後十日]生化危機3討論區(4)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
最初玩7唔熟手,試過比老豆捉到用泥剷剷斷隻腳,老豆即刻攞支藥水出嚟淋落隻腳度駁番好,然後繼續比佢虐待!
不過始終新嘗試仲搵緊方向
結果口碑唔掂
銷量賣到,ok啦
7太破格
唔似食老本capcom作風
唔掂呀 本身7係試水溫 如果掂就直接出8 玩路人三部曲
點撚知出到黎彈重多過讚 搞到佢remake左2先
好啦 點知隻2賣得好又口碑好 2019 goty都有佢份爭
跟住又比人流出埋原來隻3一早整好左大部份
總結 8wfc
唔差在出埋4 re
先出8
4代本身已經係過肩視點,又高清化過,如REMAKE又用咩玩法?
Re 4 不如re cv或者1
大家都係留戀喺班主角度,始終對左咁多年
屌bio 6 整死Piers
真人捕捉
https://www.youtube.com/watch?v=tPEF8UeZuaE
8代又打算行普通人陰森路線,仲玩唔玩落去好?
假架喎
關卡我覺得有舊bio feel 其他就一啲都唔似
有無LINK?頂住癮先
7唔係多人讚咩
Remake 2係因為2015年有間廠自己整Bio2 remake,引起粉絲注意,好快capcom介入宣布自己做番,等等下都拖到2019年先出。報導話都係bio7發售前無耐先開始開發。

而個間廠就用左原本既資源出左隻垃圾game Daymare: 1998。

明白好多人都接受唔到Bio7,但佢既銷量真係bio系列頭3名內。
諗住開發 re engine 黎比789 點知啲人又唔領情
無記錯capcom好似唔想再搞第一人稱住

不過7又真係好多人玩 新玩法加埋6之後好耐無出新 真係吸引到好多人
有彈有讚啦

自己覺得係間屋到玩困獸鬥係恐怖好耐玩既,後尾多怪獸就失去風格了。

大家都係留戀打喪屍多D,bio7前出既rev2都好撚正
仲有隻用傳統cam angle既fans remake 2都好正
Virus咩?唔係細菌咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞