[出咗demo 最後十日]生化危機3討論區(4)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
認同第6集嘅荷里活生存元素太誇張
但退後講句,我好鍾意佢以香港為場景,廣東話好親切
又可以俾外國人認識香港
另外,我覺得佢嘅三條線個idea我好鍾意
尤其係由第4集開始玩,d角色齊集曬真係好正
其實只計故事,BH6幾似依家香港
比人播毒
H GAME,喪屍透過性交傳染病毒
根本佢有心cut/合理化返啦,2都已經好明顯
btw,我覺得佢cut剩兩個scenario好過假表裏
但佢咁搞法真係唔知係咪想reboot成個系列,等成套故事冇咁鳩
編年史出咗槍GAME,不過拉長個故事改為解謎都正
根本係
有冇類似BSAA嘅組織嚟香港搞掂黑警
依期打返PS1 BH3去溫書
其實睇得出隻野好趕工,警局重用大家都知
同埋單線真係好短,比BH2因為推倒左一次有好多時間
BH3完成度係低D
同埋設定關係,已經開始要清場打怪
Rubbish game
介面同continue 完全唔user friendly
連睇個item 都要等兩秒先入到
藥物合成複雜而雞肋 怪物攻擊同主角動作都整得好差 係一隻一路玩會一路屌既遊戲
外國似乎已經有貨
細細個表哥教係bio1喪狗標出黎個位倒後行
先發制狗
偷跑咗十日都嚟
今次應該將2同3放埋一齊睇
法國以外
有得合彈藥所以冇前兩集咁少資源
印象中後期d彈多到用唔哂
1、2代都夠子彈清場喎(除咗入警局之前段路),
3代睇下殺唔殺晒所有追跡者,除咗第一次外,用10飛冷凍彈秒殺無難度
無開名個隻唔通係鬼武者?
BH重制唔係CV得返1同Outbreak
會唔會第一身重制1
我記得G同Nemesis打到仆街
打咗12場生存者終於有一場贏到
仲要四條友明顯好熟場speed run咁跑先得
除咗清主任務仲識救人,可遇不可求
兩隻怪物因互片進化合理過遊戲
雖然都係港漫式打鬥但有份親切感
以前笑佢港漫on9打鬥劇情
估唔到之後幾集bio真係咁搞
如果係講嬲有機會係ORC
千祈唔好搞返臭個朵
可能做資料搜集睇左港漫
香 真香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞