[出咗demo 最後十日]生化危機3討論區(4)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
果啲唔係垃圾黎咩
好似出一枱就冇左影
寧願玩返ORC
一變PVP就無晒求生味
呢隻野唔係一路都比人屌緊咩
Operation racoon city / umbrella corps / resistance

感覺呢三隻可以做爛game三部曲
諗起就笑到停唔到
一手靚牌 中間發左癲咁暴走?
當初3.5話leon攻入umbrella總部,結果條示範片都係打鬼,一啲umbrella味都無
計電影故事嚟計,十足十復世者聯盟咁
可惜無得三線主角企晒一齊
上面條傻仔仲係唔識用加密,你單個係for member嘅加密,你睇唔到自己同人地嗰啲有分別㗎咩?
BTW, 唔知故事會唔會長D?
睇返佢開發初期嘅圖,係有設計過leon同claire同行
不過我諗又係合理性問題,即係冇理由相遇咗唔一齊行,而分開走
除非作個理由會分開
下載中
會唔會聽日就有偷跑?
好似話分開搵生還者會快啲
點解個個話生存者輸硬
我試玩第一鋪用首腦
俾人輕鬆過哂關
不過同意用暴君揸爆人地個頭爽到
唔識玩?
識玩之後無得輸
初見真心唔識玩
但控住d屍開無雙9 fing真係正
暴君更加
Resistance好似麻麻地
感覺好快會悶
角色之間既互動同埋認識都唔錯
尤其係Ada幫sherry同jake
生存者成隊有一條友唔識玩已經可以收得皮
識玩少少好多位又窄又逼根本避唔到啲攻擊
down完要hold到2046先救得又冇得揀自殺純浪費時間
只要down到兩個基本上已經end左game
除非係四個熟人開哂咪打唔係根本好難贏
呢隻game網上隨機嘅合作難度仲衰過mh嗰類game
根本就唔適合一班唔識嘅人一齊打

尋晚睇hazeblade打,佢識玩隻game都叫做有可觀性
但如果睇啲唔識玩嘅人打,真係好趕客,真係成班都唔知喺度做乜鳩,成件事得個亂字
我覺得主要係首腦出怪出得太快
可以係咁放怪放到周圍都係
生存者就要浪費時間去清怪開路
強化怪自化控制又勁
又可以用Mr X屈人機
識玩嘅唔洗出暴君淨係自己控屍都夠打
打人又快又痛,俾人打又扣得少,成日要一打三先夠揪

頭先忍唔住睇咗gamexplain re3 review
估唔到cut咗咁多內容
寧願佢cut咗呢隻垃圾online mode留返資源俾re3好過
而家正式版我都基本上唔會開,除非要清成就嘅啫
等偷跑
呢個online mode我估佢本身係想獨立出隻game
後尾比人屌先加落RE3好似係贈品咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞