[出咗demo 最後十日]生化危機3討論區(4)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
sorry唔記得叫咩
rev2真係幾正 最後直升機個part幾好玩
bio7前期好正 郵輪開始趕工feel
Mia 郵輪一開始乜都無嗰陣好鬼淆
piers真係為左劇情殺依下
佢有Chris點名接班人依個光環,多少係個試水溫既新角
如果得既就可以唔洗下下叫Chris出黎,唔得最多咪鬼隱佢
點知直情一集就殺左佢
不過Chris真係隊友死神,BH7個DLC又係全部隊友死
個demo係咪仲係未玩得?
其實好想每一代既第2主角都返出黎
0既美軍, 3既CARLOS應該 TEAM WITH BSAA
6 Helena可以再睇下點develop
但Jake + Sherry唔搞落去有d浪費...兩個超能人...
Revelations
Revelation 2 barry個女
Revelation 個Jessica 同Raymond線去左邊
其實CHRIS同JILL係咪一對?定純隊友?
bio 7 打返個初代感覺

唔係打主角
0果個好難寫啦,本身都係「逃犯」黎
結局都寫明改report佢「死左」
5代其實黑妹當年有傳係一個「政治正確」而出既角,應該唔會再出(當年BH5本身係單機遊戲,但好多唔中意白人打黑人先整多個黑妹做隊長)
莫伊拉係reve2已經留左伏線睇佢用唔到(小圓比女wesker上身)
Jake有wesker既血,出既機會都唔細(BH6比佢做最尾ending可見capcom本身想佢上位,雖然個人設。。。)
BTW, 之前RE2話DIRECTOR CUT係咪流料一則
屌你第3集就O確定2集就x確定玩死人咩
應該係有Silent Hill P.T影子,唔係OUTLAST...
P.T Demo係2014年8月12日公開俾PS4玩家下載試玩
而Bio 7前身係一個叫 kitchen 既Demo 係E3 2015 (6月)展示
後尾俾Capcom採用左
不過錄影機->錄影帶
改造精神病人->中病毒精神失常痴線佬
你又可能講得冇錯
雖然冇一齊但兩個都好care對方
Rev 1一聽到Chris失蹤就即刻上郵輪搵佢
5 Jill跌咗落懸崖之後Chris一直都好自責,派哂人周圍去搵Jill
佢克里斯,全部人克死晒,唯獨差呢個未克死
佢2個已經唔係隊友咁簡單
係有好深厚既友誼
雖然我都想佢2個一齊
希望有咁既一日
要不是Wesker應該死左了
rev2一般過關式同埋太似evil within,反而rev1有舊bio味道 密室逃脫
原來Steam 版Resistance Beta己經玩得
我又係 第一身好恐怖 我卡左係一開始果間屋入面 前面成堆菌屍 唔夠子彈打 好驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞