[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike
2ch好似覺得月降都可以一戰
咁最簡單應該係將月降解放100血再開場set60水

月降好明顯必要啦 又拆盾又buff雲傷
睇黎打新嘅降臨 得冰法同白騎叔

白騎叔都無用
應該得湯匙 時間人 冰法呢3隻

白騎叔輸出點都高過湯匙妹啦
搵湯匙妹 不如用博士重好

クロノ チーム全体のクールタイムが1減る
ネティ 1体につき感電免疫30%(最大4スタック)

100%解放ジン3人 マル ネティでギリやぁ

唔係要輸出 而係要佢回血
2隻打人都係細力囉
無ネティ出マル都係無意思

唔知有幾何見人協力降放回血
個個都想速秒 重回血黎拖
而且唔放白騎叔 放博士2技都係5r
你放湯匙妹3技重要等6r
不過最重要都重係書生有埋復活
所以點都比落湯匙妹好

如果研究到個組合可以速殺既 風向自然會淨係用嗰幾隻
不過暫時睇係未有
今次仲限埋只可以換6隻
最好都係睇定D等有個大部份人公認最有效率既組合出黎先落注
如果唔係到時辛辛苦苦練到60解放入場先比人點點點就唔好啦
嘩佢改到信箱收獎品果度到期日由遠至近咁狗西嘅
五抽十一連,中左新光男、上次期既水女同埋

洛克人
是我錯覺 絕惡現在強化了?
是我錯覺 絕惡現在強化了?

唔係幻覺
有冇人試過打鐵片出虹水
7日送光法咁佛心
7日送光法咁佛心

屌無野喇比佢幅圖呃左
7日送光法咁佛心

屌無野喇比佢幅圖呃左

6星電鑽/雀/廢老
呢d碎片打黎有乜用?
呢d碎片打黎有乜用?

突破用
依家無得打突肥....
個時間表係咪又亂左?
今日重要無晒突肥
垃圾級server又返黎啦 打完場肥load撚左成2分鐘

棄驚會唔會有人買?
100蚊
我an機唔sure連唔連到ios
岩既tg我
https://t.me/aragaki_yui

棄驚會唔會有人買?
100蚊
我an機唔sure連唔連到ios
岩既tg我
https://t.me/aragaki_yui

送都未必要
慘 冇人堆post
玩完war of crown, 發覺都係依隻Knights chronicle好玩好多。

但係LIHKG個團好靜
玩完war of crown, 發覺都係依隻Knights chronicle好玩好多。

但係LIHKG個團好靜

呢隻野應該番身冇望,營收榜跌到出去150位

但係LIHKG個團好靜

呢隻野應該番身冇望,營收榜跌到出去150位

難D唔靜 新降臨難打 唔係人人夠打
姐係連唯一既公會圍內協力都冇埋
加上越黎越多人棄GAME 又冇新血加入
已經del左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞