[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike
[img]https://na.cx/i/z32u22C.jpg[img]
屌你老母仙人掌

抽 3次都係得一隻鋼鍊,仲要全部都係兩兄弟
[img]https://na.cx/i/z32u22C.jpg[img]
屌你老母仙人掌

抽 3次都係得一隻鋼鍊,仲要全部都係兩兄弟

最後抽左 4次,全部得 1隻鋼鍊 0上校 0 lisa

想問咁樣算咩起手 愛德4星有冇得進返去5星個隻?

巴打 刷過佢吧啦
想問下巴打們你地點課金,香港信用卡用唔到落日本ac到,仲有咩途徑課?

巴打 刷過佢吧啦

我依個玩得?有巴打叫我有石再抽送仙子個pool,點解唔抽10+1果個
想問下巴打們你地點課金,香港信用卡用唔到落日本ac到,仲有咩途徑課?

iOS
買日本 iTunes卡入落日本 apple account度再課

巴打 刷過佢吧啦

我依個玩得?有巴打叫我有石再抽送仙子個pool,點解唔抽10+1果個

仙子用黎突破食一隻 +20%突破率
平時除非食相同角色,如果唔係食一隻得 2.x - 3.x%
刷首可以開局既角色鋼鍊以外果 2個 pool會易中 d
(好似係)
點解首抽要抽鋼鍊pool
其實唔係十分實用我覺得
有愛另計
其實唔係十分實用我覺得
有愛另計

有鋼鍊先玩

買日本itunes 卡
終於突埋蘿莉隻被動 有冇巴打帶我打超絕極惡
其實唔係十分實用我覺得
有愛另計

鋼鍊中到2兄弟已經夠 隊長技兩隻都食到
其實唔係十分實用我覺得
有愛另計

中左千祈咪再追
我就係失敗既例子

係咪全部垃圾?

係咪全部垃圾?

係,隻貓打降臨任拎唔嬲
基本上跟呢度:
http://altema.jp/knights-chronicle/risemara
其實唔係十分實用我覺得
有愛另計

中左千祈咪再追
我就係失敗既例子

我抽左十次就無抽 拎哂佢d仙子就算 唔中上校
其實個符文池 有冇攻速符文抽的
事關睇佢預覽見唔到有攻速符文
睇玩家身就有六星攻速符文 點有的

唔洗抽 打就有
我要上校啊屌你

唔洗抽 打就有

打邊關有跌攻速符文?想要5~6星

唔洗抽 打就有

死騎 絕對極惡
刷左成日第一個pool都無雙劍或者白騎 究竟係我抽錯pool定真係咁難出

唔洗抽 打就有

死騎 絕對極惡

唔夠抽 要點打?最好又用咩屬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞