[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike

進邊隻好

進邊隻好

緊係下面個隻
終於打到第50層
頭2rd各con左3次石最後個關con2次
終於有第二隻白騎啦
好想快d到28日拎埋公廁

巴打咁猛料 我等多兩三日拎埋隻公廁
就一口氣沖上去爆佢老味塔
已準備好曬錢同素材
降臨水都留左600枝比佢升攻升血
今日搞咩 全日係咁打人造人

見到虹光,個心跳一跳
一出來.…洛克人

已有一隻Lv60洛克人

中限仲想點

見到虹光,個心跳一跳
一出來.…洛克人

已有一隻Lv60洛克人

中限仲想點

唔要咪賣左佢
好叻呀好多人有白騎呀
好叻呀好多人有白騎呀

比返人啦好嘛
時空龜裂要輸幾多次果層先會弱體化 卡喺48層

輸十

但我覺得無分別

其實係 都係要con石

輸十

但我覺得無分別

其實係 都係要con石

有少少分別
只係弱化前後都係幾招AOE秒你
所以唔覺

輸十

但我覺得無分別

其實係 都係要con石

有少少分別
只係弱化前後都係幾招AOE秒你
所以唔覺

弱完之後招aoe好似無咁痛咯
有無打塔教學?
有無打塔教學?

奧義用盾 每關先打死識復活/補血/開盾既敵人
留1敵人用魅魔無限暈回大技同補血 準備好哂先去下一關
想問下普通全體攻係咪將個攻擊值平均share比每隻怪,例如全體150%攻擊3隻怪既話每隻就分到我英既50%攻擊值
貫體就每隻都扣150攻擊值?
想問下普通全體攻係咪將個攻擊值平均share比每隻怪,例如全體150%攻擊3隻怪既話每隻就分到我英既50%攻擊值

NO 係每隻都150%

NO 係每隻都150%

咁全體同貫通有咩分別?

NO 係每隻都150%

咁全體同貫通有咩分別?

貫通係破盾

NO 係每隻都150%

咁全體同貫通有咩分別?

貫通係破盾

無視防禦?

NO 係每隻都150%

咁全體同貫通有咩分別?

貫通係破盾

無視防禦?

NO
人地有護盾時
無視護盾做成傷害
新 pool冇 5星保底兼夾巴打話大伏,純粹抽隻妖精
鋼鍊 pool想追上校要成 300石,但係上校機率又唔係高,幾乎又係為左隻妖精
最後個 pool冇 up應該又會召左成班妖魔鬼怪出黎
鋼鍊 pool想追上校要成 300石,但係上校機率又唔係高,幾乎又係為左隻妖精

新pool我次次抽都有一隻五星喎

新pool我次次抽都有一隻五星喎

有乜所謂 抽完之後咪又係用槍白騎
起碼等到出一隻能力同白騎有返咁上下先黎抽比較好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞