[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike

聖水變左限時

On99
本身已經夠多野要睇時間刷
聖水都限時

打鐵片會跌聖水
咩色都有

而家大把人公廁入場 晒時間
過多一兩日先打

限綠色入就得啦

冇咁多體開場 入人場我見房list好多冇限屬

好彩練定LISA,估到公廁實會清算

岩屬都要夠力先快刷到 見人開仙子入去又係r痕咁

咁就抽完

咁就抽完

咁多石,抽白騎啦

咁就抽完

中晒5星 冇得拎4星max lv石 恥笑開始

咁就抽完

咁就抽完

隻小妖幾勁..普攻無視防+RESET CD+回血
抽晒600石無新野
送ac 留tg

咁就抽完

隻小妖幾勁..普攻無視防+RESET CD+回血

400石 中2隻新英 加1隻暗弓
等待時間快咗好多 遇到掛機狗都冇咁煩

On99
本身已經夠多野要睇時間刷
聖水都限時

打鐵片會跌聖水
咩色都有

而家大把人公廁入場 晒時間
過多一兩日先打

限綠色入就得啦

冇咁多體開場 入人場我見房list好多冇限屬

好彩練定LISA,估到公廁實會清算

岩屬都要夠力先快刷到 見人開仙子入去又係r痕咁

第一次打 唔知頭唔知路 5隻公廁入去 磨左幾分鐘一場 之後帶隻雙刀一次 一刀一件
隻新降識開盾 如果冇其他奇怪setting 公廁可能仲係mvp
隻新降識開盾 如果冇其他奇怪setting 公廁可能仲係mvp

一隻太陽吸收既降臨已經夠,
好似主線某一關既BOSS咁

一隻太陽吸收既降臨已經夠,
好似主線某一關既BOSS咁

會有特效角 唔知邊隻有份
LIHKG個團係咪收咗皮。。無人出聲

每日仲有17人左右簽到

每日仲有17人左右簽到

之前都未有新野 咪冇人出聲
同埋都有幾個巴打棄左
暗黑街點解仲有40分鐘就關閉?
下面時間表又寫00:00 - 24-00既
暗黑街點解仲有40分鐘就關閉?
下面時間表又寫00:00 - 24-00既

佢個時間完左會再LOOP過 應該係SET錯野先SHOW 1個鐘
聽日開始聖水變左限時關 咁仲點刷虹水?
定係新既碎片關跌既聖水會有機會出虹水?
BTW 新既碎片關D碎片有咩用?
聽日開始聖水變左限時關 咁仲點刷虹水?
定係新既碎片關跌既聖水會有機會出虹水?
BTW 新既碎片關D碎片有咩用?

2個鐘內刷

鐵片關未知會唔會跌虹水

突破用
清算來了
清算來了

新降臨清算光槍黎喇
清算來了

新降臨清算光槍黎喇

唔使打住啦 個個入場仲用緊光槍
清算來了

新降臨清算光槍黎喇

冰法同我出黎!
清算來了

新降臨清算光槍黎喇

冰法同我出黎!

就算用雲屬去打 冇突100攻都係打到2046
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞