[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike
新出的降臨 28騎都用唔上
清算來了

新降臨清算光槍黎喇

冰法同我出黎!

就算用雲屬去打 冇突100攻都係打到2046

其實佢搞D咁既野之前應該早個星期叫人準備下
個個都過唔到盞比人鬧
清算來了

新降臨清算光槍黎喇

冰法同我出黎!

就算用雲屬去打 冇突100攻都係打到2046

其實佢搞D咁既野之前應該早個星期叫人準備下
個個都過唔到盞比人鬧

笑死我 3隻大叔+1隻艾爾+1隻第一層死左既冰法
打左成20分鐘先打贏第2層
新降臨要用咩打
新降臨要用咩打

突左100攻既冰法
新降臨要用咩打

突左100攻既冰法

連一隻練過嘅雲屬都無
新降臨要用咩打

突左100攻既冰法

連一隻練過嘅雲屬都無

1-2日內唔調整隻game可以收皮
就算由第1日就開始玩 有9成以上人都無過到今次降臨既角色
即刻去練都要1-2星期 上星期如果出哂notice+冰法up就話有得準備下
比足成個月整都可以咁無計劃
睇黎打新嘅降臨 得冰法同白騎叔
新降臨要用咩打

突左100攻既冰法

連一隻練過嘅雲屬都無

1-2日內唔調整隻game可以收皮
就算由第1日就開始玩 有9成以上人都無過到今次降臨既角色
即刻去練都要1-2星期 上星期如果出哂notice+冰法up就話有得準備下
比足成個月整都可以咁無計劃

我覺得冰法都唔係重點 只要係雲屬有突過攻既應該都會夠打
但係正常邊有人有咁多資源去突之前未試過有用既雲屬
不過佢D降臨長期都有 咪遲D先打

白騎叔都無用
應該得湯匙 時間人 冰法呢3隻

白騎叔都無用

屌 得隻書生60...

白騎叔都無用

屌 得隻書生60...

有冇新降臨關卡資料

白騎叔都無用

白騎叔輸出點都高過湯匙妹啦
搵湯匙妹 不如用博士重好

白騎叔都無用

如果要大叔我可以升星盤上2倍攻

白騎叔都無用

クロノ チーム全体のクールタイムが1減る
ネティ 1体につき感電免疫30%(最大4スタック)

100%解放ジン3人 マル ネティでギリやぁ

唔係要輸出 而係要佢回血
2隻打人都係細力囉
無ネティ出マル都係無意思
單刷既話 用人地公廁(破盾,上靶,速殺w2) 月降(破盾,上盾,buff雲傷)
淨番3隻雲可以用
1.冰法,公廁上左靶,boss召左怪就放3技
2.書生,一樣3技aoe
3.大叔,都係3技aoe
4.時間佬,都係3技aoe
5.妖婦,3技510%單體
單刷既話 用人地公廁(破盾,上靶,速殺w2) 月降(破盾,上盾,buff雲傷)
淨番3隻雲可以用

差d唔記得左仲有隻堅仔 公廁上靶唔知算唔算異常狀態
3技578% 加埋被動打異常目標+50%傷
淨番3隻雲可以用

邊隻是妖婦
更新完未入game 想問下冰法係咪出頭天?
淨番3隻雲可以用

邊隻是妖婦

http://altema.jp/knights-chronicle/chara/61

白騎叔都無用

クロノ チーム全体のクールタイムが1減る
ネティ 1体につき感電免疫30%(最大4スタック)

100%解放ジン3人 マル ネティでギリやぁ

唔係要輸出 而係要佢回血
2隻打人都係細力囉
無ネティ出マル都係無意思

唔知有幾何見人協力降放回血
個個都想速秒 重回血黎拖
而且唔放白騎叔 放博士2技都係5r
你放湯匙妹3技重要等6r
不過最重要都重係書生有埋復活
所以點都比落湯匙妹好
乜料 打一場pvp送咁多錢同石
feel到今次真係好重惡意 之前雲屬一路過街老鼠
而家突然咁重要而同時佢又出左個2400yen禮包有24枝虹水 600降水
淨番3隻雲可以用

邊隻是妖婦

好樣衰會放遂人嗰隻
2ch好似覺得月降都可以一戰
咁最簡單應該係將月降解放100血再開場set60水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞