[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike
大家會唔會食晒啲無用嘅4星5星人
因為無咩時間打
通想抽到人 無咩用都會照食

梗係食唔通留番啲啊伯咩
每個留一隻攞石算

留一隻打石姐係?

姐係留一隻升滿佢拎石 每隻怪第一次升滿都會有石送

升滿係指6星50lv?

所有星等嘅怪第一次升滿都可以拎石
例如 5星 第一次上到40 可以拎8粒
4星第一次升滿拎6粒 咁樣
廢陣打到80位已經升唔到
仲差400石先夠7次 屌
最後一抽 冰法
最後一抽 冰法

除左七抽必中果隻
我根本未見過有人之前幾抽會中
最後一抽 冰法

除左七抽必中果隻
我根本未見過有人之前幾抽會中

應該係set死左7抽先中
好想要光法

好壯觀

好壯觀

位多大晒

好壯觀

啲仙子200石1隻?

好壯觀

啲仙子200石1隻?

我係抽FA POOL抽夠10次送既
第10次有8隻同150萬送
反正我都係諗住博下會唔會中上校拎黎儲
冰法POOL我又有光法 對冰法又冇興趣 所以冇抽
終於輪到我
第6次中左冰法 好怕第7次都係佢

好壯觀

啲仙子200石1隻?

如果純粹為突破 200石1仙子果個池 抵唔抵抽?

好壯觀

啲仙子200石1隻?

唔抵 仙子只不過20% 20%=8隻4星 刷半粒鐘猫/砲男已經有

好壯觀

啲仙子200石1隻?

唔抵 仙子只不過20% 20%=8隻4星 刷半粒鐘猫/砲男已經有

Ok

係咪應該重刷?

係咪應該重刷?

你想刷到咩先開
[img]https://na.cx/i/037CUg8.jpg[img]
係咪應該重刷?

你想刷到咩先開

除左第一行第二隻之外有冇邊隻有用?sosad

好壯觀

擺左係個信箱到未拎 成30幾隻
[img][url]https://na.cx/i/037CU.jpg[img][/url]
係咪應該重刷?

你想刷到咩先開

莉莎都有用 但有雙刀就開啦

有雙刀已經夠

好壯觀

一車車仙子真係好爽 已經幫我加快滿突左隻光槍同白騎大叔
[img][url]https://na.cx/i/037CU.jpg[img][/url]
係咪應該重刷?

你想刷到咩先開

有雙刀已經夠

莉沙係邊隻
係咪應該重刷?

你想刷到咩先開

有雙刀已經夠

莉沙係邊隻

鋼鍊中尉

好壯觀

一車車仙子真係好爽 已經幫我加快滿突左隻光槍同白騎大叔

大隻佬唔突住 等28日拎左公廁突左佢先
申左4DG,ID:NYikAce,請巴打accept
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞