[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike

第三個十連 屌 隻game有咩途徑快啲拎石?

呢隻game已經算送得多石

鬥技場拎昇格報酬

鬥技場拎昇格報酬

買個新手包,好抵屌

鬥技場拎昇格報酬

Pvp打到咁上下排名 就每星期送二百石
算係咁啦
不過啲勁英 機率真係好低
share下自己突角心得

首先你需要大量光/暗屬既下級同中級聖水,如果冇請揀岩日子狂刷.呢個係入場券, 倉起碼開到200格,越多越好
然後睇你手頭上有冇要升既光/暗屬角,係夜晚11點後或日頭冇活動時,用鎖匙券開光/暗肥料關, 建議開光肥, 基本上都有人開房打唔停手
打番黎既5,6星肥用黎餵你想升lv既角,4星肥留住
4星肥儲到咁上下,就開始刷3星怪

光屬:中級5-9 暗屬:中級4-1
呢兩關係必掉可進化4星既3星怪 , 隨機1-5lv

到呢度開始就要留意,5lv 3星怪 食兩隻4星肥就岩岩好max lv
所以你需要既係兩隻aoe角+助人aoe,咁樣就有兩個空位可以邊刷邊將1~4lv升到5lv, 大約兩場升1lv
到呢度,你應該已經有一大堆max lv 3星怪, 要進化幾多,幾時進化就睇閣下荷包貴客自理

另外貓同炮必打唔洗講,如果已經突滿月降仲有keep住繼續刷,都可以用月降做肥,一換番黎就6星,餵15隻=1突

注意三點
1.光暗中下聖水要keep住有存貨
2.鎖匙券唔洗太慳,但要揀岩時間開
3.仙子一隻20%=8隻4星怪 成本~20萬,用指名匯率計連10石都冇,唔洗睇得太重,唔好為左贈品仙子專登抽/課廢pool

歡迎更正補充

利申:一拎白騎槍即晚突滿
見有石忍唔住手,終於中好野了

s補
見有石忍唔住手,終於中好野了

s補

連埋以前刷首抽,起碼抽過500次以上10連,第一次中

巴打呢下抽得靚
點解依家打横唔到玩
iphone, 明明已經無lock orientation
最後一抽應否課金拎光法
中冰法真係會喊
有無團仲有位?
Id: 花漾年華
最後一抽應否課金拎光法
中冰法真係會喊

課啦
有無團仲有位?
Id: 花漾年華

4DG有位, 申啦
最後一抽應否課金拎光法
中冰法真係會喊

點都抽埋去
冰法都好用啊
我就中左冰法啦

玩緊光隊 中冰法0功用
上星期update 得咁少野, 等睇過2日有乜搞作
六個十連中左兩次冰法
最後必中其中一隻係有無得簡,想中堆另一隻
抽到愛德華 同細佬 有無用?
一場出4塊6星裝
一件都無用

細佬冇用
愛德勉勉強強做隊長
都係冇用

細佬冇用
愛德勉勉強強做隊長
都係冇用

仲以為有主角光環
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞