[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike
係 game入面有冇計睇隊長技方便 d
下下長禁睇到出年

其實有樣野想問好耐,
被動技 (eg. 火女反彈up)好似係當隻野(火女)死左就會冇左個群體buff
咁隊長技呢? 隊長死左之後隊長技buff會唔會冇左

被動死咗會無,隊長技死咗都仲有

新手想問下咁樣開唔開得局?

得最勁係第二行左手面
lv5個隻

得最勁係第二行左手面
lv5個隻

好勁?

得最勁係第二行左手面
lv5個隻

好勁?

白騎以下最勁果隻
臨緊final完全冇時間玩 如果全日冇上希望唔好踢出會
而家真係hea到閒日錢關唔打,抖下打降臨賺錢仲好
提提大家有虹之聖水進左鋼鍊啲角先,每隻進一次就夠,有6星徽章拎

6星徽章有咩用?
而家真係hea到閒日錢關唔打,抖下打降臨賺錢仲好
提提大家有虹之聖水進左鋼鍊啲角先,每隻進一次就夠,有6星徽章拎

6星徽章有咩用?

符石
風雙應該入符石最大 HP

得最勁係第二行左手面
lv5個隻

好勁?

白騎以下最勁果隻

28之後你一定唔會用佢
信我首抽光法/一係去淘寶買拉姆
呢排又送妖精又送咁多鎖鑰 即晚拎28即晚突滿

得最勁係第二行左手面
lv5個隻

好勁?

白騎以下最勁果隻

28之後你一定唔會用佢
信我首抽光法/一係去淘寶買拉姆

呢樣真
暫時冇咩場合用到
睇post好似話Ios課金有問題?
想買新手包但咁姐係點

我都課唔到, 之前都仲課到新手包
送晒D勁角俾你, 課金又成日出問題
好少見D驚倒米倒到咁
好少見D驚倒米倒到咁

課金問題係iTunes出事,唔係淨係呢隻game中伏
唔送公廁又係pvp俾人屈晒機 而家有公廁見到洛克人同拉姆都有得打下
好少見D驚倒米倒到咁

唔送公廁又係pvp俾人屈晒機 而家有公廁見到洛克人同拉姆都有得打下

我仲以為淨係呢隻有事
好少見D驚倒米倒到咁

我仲以為淨係呢隻有事

幾隻game都有事,不過搵iTunes support十分鐘搞掂,算係咁
好少見D驚倒米倒到咁

我仲以為淨係呢隻有事

幾隻game都有事,不過搵iTunes support十分鐘搞掂,算係咁

送白槍真係好有良心
其實係咪除左4個白騎同下面評價網呢堆,其他都唔值得開住?
公廁白騎槍用爆傷定攻擊符文好
其實係咪除左4個白騎同下面評價網呢堆,其他都唔值得開住?

仲有1日半,刷雙刀開局啦

係少左人係度出聲啫 公會無咩點少人
4DG 仲有位可以入
BTW 你玩左咁耐都冇入過公會?
符石個追加 HP回復係被補血果陣補多 d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞