[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike

岩岩開左幾個位,有冇人加fd
想問有冇人IOS 每次入GAME 都要LOAD 成幾分鐘先入到
想問有冇人IOS 每次入GAME 都要LOAD 成幾分鐘先入到

重裝

重裝

已經試咗都係咁
用bs玩就冇事

洗唔洗升到5突 無哂4星怪

有得5突梗係最好 我而家2突都用緊 又硬又血多又閃得

條女打 arena打極都打唔死

我迴避隊用緊迴避HP防御符文 佢有招挑釁技 集火比人打都好難死

但係挑釁技唔係100%出到喎, 第2招如果挑唔到你開個盾出黎都冇人打你
我成日覺得傘女如果冇人打, 咁佢連招天生技都是廢的

抽咗4隻返嚟逼住突

每次10抽梗有1傘

屌你老母終於抽到d正常野

重裝

已經試咗都係咁
用bs玩就冇事

係咪卡係入game畫面無loading條bar

重裝

已經試咗都係咁
用bs玩就冇事

係咪卡係入game畫面無loading條bar

update 咗隻game而家又冇事
update咗課金都仲係有問題,email netmarble佢就叫我搵Apple,email Apple又扮死唔覆機
要300石先抽到鋼鍊
得160石,又卡關,無石可以拎
要300石先抽到鋼鍊

我暫時只卡在48F塔
其他爆哂無石抽 諗定課唔課8X蚊個個 好似幾抵
要300石先抽到鋼鍊

我暫時只卡在48F塔

課課佢無閉翳
要300石先抽到鋼鍊

我暫時只卡在48F塔

課課佢無閉翳

課8X蚊個個 係唔係到LV就派石比你
咁我超過左50 係唔係一筆過派哂?
要300石先抽到鋼鍊

我暫時只卡在48F塔

課課佢無閉翳

課8X蚊個個 係唔係到LV就派石比你
咁我超過左50 係唔係一筆過派哂?

白騎槍用邊粒好

白騎槍用邊粒好

符轆過咗48
49就比個機械人加防之後隔離2下AOE攪掂
才仔, 你番黎啦, 我地4dg好多人都好掛住你

做咩走咗佬

做咩走咗佬

第3次10連 無上校都算 俾隻愛德我都好呀 咩mood 都無晒 玩完

因為呢十抽太灰, 所以才仔先諗左

才仔認路番來咯, 阿媽我好掛住你
28日有西洋劍條女送
定我old news左
28日有西洋劍條女送
定我old news左

唔係西洋劍呀 係隨機4星咋
睇清楚個獎句日文
再唔係你HOLD住西洋劍個畫面 等一陣會變其他4星架

做咩走咗佬

第3次10連 無上校都算 俾隻愛德我都好呀 咩mood 都無晒 玩完

因為呢十抽太灰, 所以才仔先諗左

才仔認路番來咯, 阿媽我好掛住你

琴晚有事通宵左冇瞓, 今日又肚痾腸胃有事+返學
聽日射波玩番夠本
今日抽左400石都叫有堆好野
2隻光補 1隻光坦 新個隻光女2隻 新個隻雲女3隻 仲有隻西洋劍同月弓
係咪人up先出咁多
Btw仲未中雙刀

新玩,我見評價得8點幾,係咪開得局
同埋做咩愛德佢地一個人有兩個logo,有無紅披肩有咩分別架
利申:鋼鍊有愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞