[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike
而家咩狗屎垃圾玩家都有一隻60白騎槍
絕惡街場勁多100血/2被動都未開就黎打既垃圾 連唯一有趣少少既關都搞到冇晒癮
每日登入拎石做任算 垃圾驚

呢個其一
同埋pk場勝負關鍵往往都係邊隻公廁起手快
一下2技車埋去人地唔死都重傷仲要全體加攻速

屌 認真
打左40次 輸左30次
痴撚線

之前有個競技第一巴打講過贏最重要係講公廁邊個先手出招先

之前仲有公會團係場場贏咁滯 而家靜晒了
而家咩狗屎垃圾玩家都有一隻60白騎槍
絕惡街場勁多100血/2被動都未開就黎打既垃圾 連唯一有趣少少既關都搞到冇晒癮
每日登入拎石做任算 垃圾驚

呢個其一
同埋pk場勝負關鍵往往都係邊隻公廁起手快
一下2技車埋去人地唔死都重傷仲要全體加攻速

屌 認真
打左40次 輸左30次
痴撚線

之前有個競技第一巴打講過贏最重要係講公廁邊個先手出招先

琴晚pvp打左個冇入公廁既防隊
佢6萬幾戰力 打左4次都輸
最好nerf咗公廁招2技變打單體/打三個

我呢加整緊隻過千速 6千幾攻既月弓睇下可唔可以屈下d公廁

輕鬆第3隻雙刀

有冇咁多呀
有雙刀仲抽? 想抽咩, 已留千幾石等大update

想抽白騎

琴晚俾防隊sm完我發現d防支仲惡過公廁

傘女 拉姆 書生 月降 肌肉 個聯防勁到想打都唔知點入手

傘女 拉姆 書生 月降 肌肉 個聯防勁到想打都唔知點入手

成隊野6萬幾戰力 應該乜柒都開晒架喇
4次復活 1隻補血 2隻半放盾 2隻挑逗

岩岩打左場見到呢隻野1技已經屈公廁
但係...我唔撚小心賣撚左啊!!!

沒得抽,每人得1隻

真係慘 賣左隻抽唔到既野 仲要唔係冇用

Same

專登出個公告同你講之後又送番d垃圾
係咪嫌隻驚仲未死得透

專登出個公告同你講之後又送番d垃圾
係咪嫌隻驚仲未死得透

冇所謂啦
佢仲係唔改模式又咪係咁
60lv 第二被動 嘅拉姆都唔識控boss血
On99
有冇人有四星馬斯丹上校
我想儲埋個圖鑑呀
有個黑影都好
60lv 第二被動 嘅拉姆都唔識控boss血
On99

街場不嬲伏 唔關等級同星盤事
係d人弱智
server好似又快返好多
岩岩絕惡有個開場限60雲呢個方法都幾聰明
入得黎既個個都點滿晒星盤,品質保證

點解 無知一問

點解 無知一問

目前得雲屬冇角係可以打番黎突滿
你可以練好一隻60雲證明你玩既時間,資源都多
比起限光暗60, 限60雲入黎既大D機會有勁既公廁/月降

點解 無知一問

我都無60雲角

點解 無知一問

我都無60雲角

我玩雲隊 但得一隻60四眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞