[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike
隻game佛到唔知點收科好

免費石送好多

連最勁嗰隻角色都送埋 新角對比之下抽黎都只係放倉庫

就算有新野 抽到4星已經夠 仲要抽1隻已經可以突滿

個環境搞到油王課完都冇得拎出黎威威先係大問題

免費石送好多

雖然佛心係好事 但係佢唔似其他GAME咁要組合唔同既隊先玩到
成隻GAME淨係一隻公廁已經打天下 佢又未有新野改變到呢個情況
搞到太過佛心都變成壞事
我課左咁多,第一次d game咁課
課完先來執

mola mola 仲諗住等佢更新睇下有冇機會翻身

真係似執
上年年尾隻bravery Chronicles都係咁
課完先來執

真係似執

屌.. 最近先買左個月包.. 重有23日
聽日先update, ios有問題。

http://altema.jp/knights-chronicle/update-1955
聽日先update, ios有問題。

http://altema.jp/knights-chronicle/update-1955

遲到好過冇到

免費石送好多

雖然佛心係好事 但係佢唔似其他GAME咁要組合唔同既隊先玩到
成隻GAME淨係一隻公廁已經打天下 佢又未有新野改變到呢個情況
搞到太過佛心都變成壞事

都唔知捱到幾耐不如快手出其他色騎士團吸下金 吸夠本可以再開發
課完先來執

真係似執

點都會再出多次活動睇下營收點樣

4月頭鋼鍊合作係有彈到上top2x位 不過時間last得唔耐
應該唔會3個月都無就執柒呀嘛
應該唔會3個月都無就執柒呀嘛

出完一個合作即執
好悶隻GAME
一日得個D活動
聖水都唔想刷
無人玩啦?

每日登入拎野算唔算?我諗佢下次更新都冇新野玩或者改變唔到公廁打天下
既情況應該會連登入都費事
推一推等更新
無人玩啦?

每日登入拎野算唔算?我諗佢下次更新都冇新野玩或者改變唔到公廁打天下

每日任儲石>出新角>抽動物廢老>突舊人
無限loop
無人玩啦?

無限loop

同返工一撚樣 係咪奴性太重 唔想打機都要咁撚chur
棄驚轉去隔post隻黑騎士算
無人玩啦?

無限loop

突舊人既動力都冇,基本上升爆左公廁=爆機,公廁先手已經贏晒,話之你其他係乜野角色突爆都冇用
如果一陣有新角 唔知係咪又倉管

抽到先算啦

抽到先算啦

說話唔係咁講 倉管既話抽都唔洗抽

抽到先算啦

說話唔係咁講 倉管既話抽都唔洗抽

出左新角
新魅魔645速 招大好正
2隻新降臨
Area 50-200位有400石,

加上所屬牌位260石,
共660石1星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞