[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike

總共con 4次

仲有第50層
4DG公會有2-3個位 想加公會可申

都係con 4次
4DG公會有2-3個位 想加公會可申

申左
ID CHARLC
抽左六次都無冰法同太陽法 睇黎真係要最後一次先中是但一隻
又手痕抽左7隻肥番黎

我已經課左抽左4次,明天再課抽埋果3次
好想好想中拉姆

收手啦巴打
想入4DG,可以留個位比我嗎,岩岩退原group,要等一日,ID:NYikAce
想問下裝備升到+幾先滿lv
玩左成個月有多都未課過
就黎忍唔住
玩左成個月有多都未課過
就黎忍唔住

講真 成長包同月包呢d真係低課
又唔貴 課完差唔多夠抽埋7次10連
又有仙子聖水拎 爽

巴打我同你同一命運 等結算埋pk場拎200石抽最後一次
就strong hold
不過我有預感最後一抽係太陽法
玩左成個月有多都未課過
就黎忍唔住

講真 成長包同月包呢d真係低課
又唔貴 課完差唔多夠抽埋7次10連
又有仙子聖水拎 爽

課埋每日石錢 連打錢都唔駛 放置型遊戲
每日打打風降虹水就收工
不過再唔出新關 淨係降臨好悶 已經冇咩熱情玩

其實冰法光法邊隻好d 2隻都無

其實睇你玩咩隊 我覺得兩隻差唔多
第六抽成果
第六抽成果

正路
第六抽成果

正路

抽得幾靚

我已經課左抽左4次,明天再課抽埋果3次
好想好想中拉姆

收手啦巴打

課埋今次今個月就收手,好好突d角算

淨係課左2千yen買新手包同月卡 依隻game唔係幾需要課姐 d 石都算易拎

我琴晚抽埋第七抽 中左太陽法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞