[A/I] Knights Chronicle (7) 又要刷福引

845 回覆
4 Like 1 Dislike
LIHKG公會終於有巴打棄GAME 依家又要開始收人
有興趣入就申請完留低ID
我開場已經set左限60禁雷屬
都仲可以有人入黎再轉58雙槍 真係人不要臉天下無敵

咁都得

岩岩月降又係有隻雙槍寄生狗入場
我都即刻轉雙槍唔準備,係咁出sorry icon,逼到房主lock房走人 最後剩低隻雙槍狗

點解雷雙槍咁黑人憎?
有無CHING解釋下?

一句講哂 自私英

如果開房既用係ok既 練好之後我都多左開房 多左人開房對隻驚係好事 我出雞你出豉油咁
但係有唔少仆街用雙槍又唔肯開房,得招單體技廢到喊
拖累晒個速度,打仙子牛角都算 有d仆街直頭係角色要求高d既(lust,月降)都照樣寄生
真係要祝佢地陷家富貴死全家

咁都得

我都即刻轉雙槍唔準備,係咁出sorry icon,逼到房主lock房走人 最後剩低隻雙槍狗

其實點解佢地要用雙槍?有咩特別?

咁都得

其實點解佢地要用雙槍?有咩特別?

聖水掉落+1
例如咁

或者咁

仲有咁
反雙槍熱潮
反雙槍熱潮

反雙槍熱潮

有無圖睇下邊隻係雷雙槍
反雙槍熱潮

有無圖睇下邊隻係雷雙槍

其實喺抽野嗰度搵隻拎住雙槍嘅人係咪好難...
睇個款要再下個星期先黎大更新 4月30日先有第2回生放送
日本個邊有冇人屌佢個server 呢排loading load到唔想玩
屌 好想練返隻雷雙槍 缺虹水缺到傻
我唔介意開場 因為d體無地方用
例如咁

或者咁

仲有咁

淨係得佢有呢個咁特別?
咁同埋綠色紫色又係點黎架?
岩岩出個排玩左一個禮拜到 我想問隻game係咪仲係肝撚到on9
個server咁廢 玩閪咩
公廁第2被動惡即斬係咩意思
岩岩出個排玩左一個禮拜到 我想問隻game係咪仲係肝撚到on9

係頭一個月肝 依家進入休養期 過1星期應該會有新任
而家咩狗屎垃圾玩家都有一隻60白騎槍
絕惡街場勁多100血/2被動都未開就黎打既垃圾 連唯一有趣少少既關都搞到冇晒癮
每日登入拎石做任算 垃圾驚
絕惡街場勁多100血/2被動都未開就黎打既垃圾 連唯一有趣少少既關都搞到冇晒癮

老老豆豆,其實開左100攻已經夠做

呢個其一
同埋pk場勝負關鍵往往都係邊隻公廁起手快
一下2技車埋去人地唔死都重傷仲要全體加攻速

呢個其一

屌 認真
打左40次 輸左30次
痴撚線

呢個其一

屌 認真
打左40次 輸左30次
痴撚線

之前有個競技第一巴打講過贏最重要係講公廁邊個先手出招先

輕鬆第3隻雙刀

輕鬆第3隻雙刀

有冇咁多呀
有雙刀仲抽? 想抽咩, 已留千幾石等大update

老老豆豆,其實開左100攻已經夠做

開左攻係過到姐 穩唔穩係另一回事
有冇2被動打w2已經差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞