Boris Johnson 佛系抗疫:「英國人要有心理準備,失去摯愛!」

686 回覆
869 Like 39 Dislike
而家正宗留喺嗰邊又唔係、番嚟又唔係
祝你好運
當得停就快手停 宜家唔三唔四咁兩頭唔到岸
機票又唔知買幾時返好
惟有入定晒糧食應對
一陣一個屈尾十話停課我就多撚謝佢
You are right.

我唔記得咗係冇得check "冇"病, 只係有得 Check "有" 病.

False Negative Indeed.
知唔知德國佬點解唔聽美國佬話,
適人既適人就係朋友
咁你會問,英國同美國唔係盟友咩?
盟友只係被人打吹雞個陣多人幫拖

正如14 都好多個字頭
但14 都會分abcde....k etc
佢地都會自己人斬自己人
不過阿公吹雞,為利益就不分對敵
拎到油水就ok
Call鬼咩 英國落咗order唔接受新病人 叫人屋企隔離
最近成日係屋企睇下啲 喪屍片 瘟疫災難片 睇下有啲咩求生技巧可以學吓
一公佈完呢個月幾乎所有往香港航班都買斷曬
利申:買咗下星期三機票,轉一程,希望無事
係啊真係兩頭唔到岸 完全唔知可以做啲咩 成班英國人又on9話唔到事咁 問啲professor都冇撚用
快d去tesco睇嚟英國國民要自救
我係你就搵d笑片睇下算。

喪屍片、災難片往往係有主角光環嗰d主角先唔駛死,路人甲乙丙頭半個鐘已冚包散,你覺得你會係《屍殺英倫之怒在瘟疫蔓延時》呢套戲嘅主角定路人?
因為英國出一次白車,nhs成本就要1千英磅
英國真係好撚on9
呢套咩戲 好似好吸引 未睇
仲有睇過英國家庭醫生就知,除非你有即時生命危險,唔係既話,冇藥畀你,叫你返屋企多飲水休息就好架喇
個心日日忐忑不安
簡直係英國林鄭 dklm 食屎啦boris
係啊 每日起身都有好多新資訊要接收冇心情煲劇 淨係掛住mon post
以為自己講啲咁既野 當自己係Churchill 可以振奮人心
哇diu
當有人真係中招 行出行入落街買嘢又感染一村人
嚟到英國都要對住柒婆2.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞