Boris Johnson 佛系抗疫:「英國人要有心理準備,失去摯愛!」

686 回覆
869 Like 39 Dislike
痴得中共多個腦都殘埋 又撐華為又佛系抗疫,英國市民有個咁既首相真係rip
利害

其實都好,起碼俾兒登知呢個世界真係無奇不有,一樣米真係養百樣人...

𣎴過佢會被圍堵,直到佢地100%中哂有哂免疫力為止
含撚喇舔共狗,到你死全家睇下係咪仲咁講
兩個都有反社會人格
咁佢起碼老實過林奠
但真相太沈重
人口老化 想借病毒殺晒d老人 令英國重生
為咗慳錢可以去到幾盡
林奠呢個禮拜好靜
無咩點吠 但我需要啲怒火
有鬼herd immunity咩,又唔係接種疫苗
咁樣等於放軟手腳乜都唔做,全部人中過一輪之後要死嘅都死晒
但病毒會變種,大陸已經有case係中完再中
然後比全世界封?
睇到BJ呢條契弟都可以崛起,我真心戥 Theresa May 覺得慘
咪囉
呢種係直接玩natural selection
我想問起醫院黎做乜
有冇連友住Elephant and Castle 未來有個照應
首歌行得太前
https://youtu.be/X_G-FBSf1UI
我有個NHS 朋友話 如果唔咁樣做 所有人全部湧入 會增加死亡率 同埋治療水準 呢隻病有啲人可以痊愈 但有啲人會重症狀 佢哋唯一可以做嘅只係 救治重症病人
國力咁衰弱,仲要佢去抗疫?搞經濟啦
但係老人係佢保守黨嘅鐵票
後生嘅大多投工黨
可能中左招
DJ愛國到不得了,對中國知道幾時收放,玩弄股掌之中,見到有人拎哩個弱智冇腦同DJ比...
係咪傻Q咗?
係就快 清明死忌一齊做啦喂

By:是龜也是龜⁼ᵜ⁼

頭條新聞第五集睇咗未!?
https://lih.kg/1924643
我都覺,aunt may做乜都畀人屌
條撚樣坐埋一邊食花生等上位,結果又係一鳩樣
利物蒲心諗: 屌你老母個冠軍真係唔洗拎了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞