Boris Johnson 佛系抗疫:「英國人要有心理準備,失去摯愛!」

686 回覆
869 Like 39 Dislike
日落既英國 準備好接受漫漫長夜
英國
我勸你都係睇清楚佢哋講啲乜嘢, 係"原"英文版本. 先至再作評論.

而家全世界嘅新聞報道基本上都係 Heavily Edited, 斷章取義.
唔駛諗斷章取義
而家好多人發燒發到四十度都冇得去醫院 test都冇得做 被勸喻留係屋企selfisolate 7日
發達死老婆
其實呢度有幾多人睇過佢哋成份 Document [1] 先至再作評論 ? 我估計都係接近零.

唔係賭.....係現時數據上證明後生暫時嘅死亡人數近乎係 0%. 呢個統計數字係全部數據, 以及所有 Excluding China 嘅數據 ( 因為驚係假 ) 都係差唔多一樣.

contain > delay > research > mitigate

[1] https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-action-plan/coronavirus-action-plan-a-guide-to-what-you-can-expect-across-the-uk
咁個病有冇後遺症?你點確認有冇?
點肯定中左好番就無事?
其實唔明點解有人支持呢個方法

不如除口罩跟隨英國
反正變種後生死亡率上升最多咪亡國
冇事嘅
有強姦犯,大家要有心理準備被姦
死亡率唔高,會唔會過幾年後出現後遺症?
會唔會早死十年?

死亡率低就大晒咩 個條友咪撚帶口罩去英國旅行啦,染完病之後有抗體。

支持既快d去,出錢比你買機票
英國染病團
染病返嚟之後可以除口罩
仲用死亡率自瀆
個腦裝屎
阿婆先死亡率高
後生女破咗會有免疫唔再痛
結論係全民打開脾開心迎接
英國咁做會唔會玩火
仲要未肯定痊愈之後會唔會再感染
你死你事
想激到英女皇爆血管?
但係樓價仲未跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞