Boris Johnson 佛系抗疫:「英國人要有心理準備,失去摯愛!」

686 回覆
869 Like 39 Dislike
好心樓上句句回覆爆粗屌鳩人前就講下自己論點先 有道理咪學人Cite野出黎Argue 仲要鬧鬧下用英文爆粗以為好撚型睇到眼都凸 咁燥底唔知做乜春
你講得有道理既唔洗你屌大把人出聲啦
睇返佢咁串屌人前以為講左咩論點咁把炮原來係零 其他人可以無視條柒頭皮
中返只係測試陽性,並無病發!
英國、德國、瑞典都咁做,佢哋全部係理性分析國家。
睇你講邊一方面,連登仔眼中通常只在乎果兩三個概念
早中早享受我都有諗過,
但隻病仲係新嘢,有咩事都未知,以身試毒係有風險
退一百步就算收埋啲老弱之後等啲後生仔感染有抗體,
啲招真係行得通,香港都行唔到,
因為香港地小無地方收埋啲老弱,
後生中=老弱中

香港政府咁既死款,面對新病毒,市民用壓低減染數字策略買時間睇定啲睇吓其他國家點先,係相當理性既決定
等英國做完實驗我地先決定跟唔跟都未遲
自然病毒 同 p4 biochemical weapon 比??
唔使你死就講得口響
叫你去中下肺炎你咪無咁多嘢講囉
fatten the curve 即係攞人命填
你咁鍾意講大局
你去試下囉睇下你驚唔驚
Thanks,chi na
Bin c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞