港股reits 沒落了? 02

816 回覆
5 Like 1 Dislike
計下差幾多%都唔計? 咁都叫差唔多咁你同隻豬就真係差唔多
都成37%
你覺得少咪少囉 阿Q精神

啲人又話係穩陣股 都跌到PK
有冇人每月出糧都會入兩手435/778手動月供
如果長揸低過8$ 我都會入
有無人有玩RW0U?
今日騰訊升穿哂管理層 南非大股東 既減持價
科技股因為本身強勢 係比較唔怕管理層減持的 睇下Amazon就知 Jeff Bezos 都經濟減持

舊經濟股就唔同啦 唔知823要幾多年先升得返去CEO $86既減持價呢?
7.03
返家鄉了
Old news👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
你家鄉真近
其實佢到底想點
823到底同佢有咩仇
覺得隻股廢咪唔好J佢囉,駛唔駛得閒返啲舊news唱衰佢
可能真係被人炒左
一定有d野🙈 佢覺得所有買823 778既都係傻仔,要係連登串到佢地無聲出為止,呢條友現實世界應該有d問題
佢係823工程部做 迷戀王國龍
王國龍拒絕左同唔睇好佢而被炒
因愛成恨
睇淡就話人有問題 咁你哋瘋狂唱好 係唔係就收左錢做打手?

唱好823既遠遠多過睇淡 勁多post瘋狂唱好 話必上紅底 特別係2019年前
個個話冇得輸 有買貴 冇買錯 今日高位 明日低位 我只係一把小小既睇淡聲音

結果點啊 大家有眼見啦
823根本唔係啲咩冇得輸既股票
大把傻散信左 高位接哂火棒
由鳩佢地高追哩d 「穩健股」啦
係連登出勸世文無用架淨係會俾人屌
班友淨係識睇住個十年股價圖
去鳩估未來隻股票方向走勢
我夠膽講肯打開年報嘅人10%都無
人只會想睇到自己想睇嘅嘢
你俾埋數字理據都無用架
睇啱睇錯都好 市場自然會出手獎勵同懲罰
相信市場啦 Smart money 無佢地咁傻豬
好多人連 買股票係睇未來 唔係睇過去既一點都未明

只係識用過住輝煌既歷史去J
778 後台有誠家 , 點都好D
睇淡唔係問題
任何一隻股都係行週期 有強自然有弱
發狗瘟追住隻股黎講足大半年有多就係問題

唔講以為同隻股有仇
港股reits由上年已經愈來愈差 冇咩前景
自己玩開sg reits
講真 我買823係睇中左佢嘅停車位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞