[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#39

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
cls
acer永不錄用
想問vg289q 降去1080p 打pcgame 會唔會好濛?
部機唔唔夠推。

用途Pc FPS (1060),ps4 ,文書
諗緊 ex2780 定 vg289q
Thx!!!
有冇話lg moon出現咩問題?
同埋amd freesync 有冇用?
https://www.google.com.hk/amp/s/amp.lihkg.com/thread/688275/page/1

追左post, 可能買2k 144, ps4 比佢4K 宿影 係咪最好選擇?
決定買2070super
1440p 144/more hz
Budget 3000內咩mon抵屌
嘩屌
仲諗住買
一堆 TN
廿絲,我仲想問下,隻FI27Q-P開咗HDR之後除咗睇支援到嘅片/game之外,其他介面包括桌面全部畫面都變得好差,係咪正常?
平時行SDR好靚,一開HDR係直頭差得離譜,只係睇支援到嘅片時先變返靚
正常
27吋 4k
主要打ps4同睇utube 間唔使執下相 黎緊會買ps5

Budget 3k 有無選擇
想問 dell 報價係咪上網portal 按就ok? 有無咩要問
想問下有無dell sales介紹?想買UP2718Q 攞嚟執相用
b&h 睇xg207qg
計埋運費係香港買到fi70qp
好似唔係好抵...
但幾錢意xg207qg 個outlook..
b&h 睇xg270qg
計埋運費係香港買到fi70qp
好似唔係好抵...
但幾錢意xg270qg 個outlook..
2k 144 我諗都要最少4000蚊先有啲保證
比得咁貴買張卡就唔好慳
過一兩個月好快後悔
琴晚上去b&h睇xg270qg仲係有貨
今日睇已經缺貨
msi一堆
不過咩價錢咩貨啦
佢傻撚左呀
買部iphone換部華為好唔好?
thanks
求意見
25吋 2k mon邊隻好? Dell U2520D有冇人買左? 有冇伏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞