[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#39

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
有冇用afterburner check下係咪真係得60fps
睇下cpu gpu loading %正唔正常
用緊lg 29吋 21:9 (2560x1080)
升級上 32吋2k 144 /32吋4k/34吋21:9 (3440x1440) 邊隻好
平時都玩3a game, mhw, gta5多
會ps, 會剪片
THANK YOU
想買個2k 27' 做野+間唔中打機用
想問有咩mon介紹?
最緊要夠便,廣色域optional
更正
24'左右都夠
乜原來1080p同2k mon個價錢差咁遠
一直以為差唔多
唔怪得咁多人仲係1080p緊
用緊雙mon
正mon FI27Q-P用嚟打機 副mon PA32UC 用嚟睇戲打Ps4上網 whatsapp 好撚爽
我都係用PA32UC黎玩PS4
好有米
點睇Dell ultrasharp U2417H,做文書為主,間唔時打下機咁
無話有無米嘅 睇你捨唔捨得洗㗎姐
用緊
1080p mon黎講幾滿意
但都好舊架喇啵個model
我都用咗幾年
咁點解唔買2419h?
而家用緊Fi27q-p玩Fps

黎緊想買21:9 專玩賽車games

除左asus pg35vq Aw3420dw係咪最好選擇??

張卡係2080ti 所以唔洗驚推唔到
您指p2419h?
165唔係要mon setting揀超咩
mon插錯落底板
想買EW3270U 但本身電腦無Display card,
唔打機, 淨睇NETFLIX 4K 同埋執相, 有無平價display 推介
Pin得好
咩budget?
$4k 得唔得
GTX1650
32inch 16:9 144hz都多野揀嘅
TUF VG32VQ好似三千頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞