[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#39

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
全港斷貨,訂都最快五月,多得武肺
而家呢種環境有貨補要謝天謝地
話說有無asus vg27aq 用家係到?

唔知點解 開左sRGB mode 個moon 會偏黃, 其實係唔係正常?
以後買mon
除咗amazon,可以睇埋b&h,價格公道,一樣有30日退換期
係咪較左暖色
我一開始都咁中伏
想問下個philips242M7 Mon 新買返來2日,發現個mon周圍唔同地方隨機會有D點起到閃爍, 係咩事?
試左, 應該係個HDMI switch問題
等陣B&H X27P有貨,但怕佢變返1799
但係set 左sRGB , 色彩個位 會灰左
各位巴打點睇msi mag272qr/qp
好少有va 27吋平面
想知評價係點同埋食唔食到4k signal
我玩過一陣pg27uq
個menu 我覺得OK
200Hz VA建議買PG35VQ
X35無咩人買
可能係直接由acer出所以佢地唔做退貨?
唔俾退咁古怪 似係批貨本身有問題
This item ships direct from the distributor. Delivery estimates are approximations. You will be charged as soon as the distributor receives the order (usually within 24 hours).
無得退換點搏得過
幾平都無用啦
買水貨就係貪佢有30日退換咋嘛
咁就只可以等美森打救/等睇b&h會唔會自己入貨喇
睇岩左AOC C24G1,想搵間黃店買,大家有無推介
想問下如果5700xt 玩fortnight
買個lg 4k 144hz 洗唔洗教低個解像度
同埋如果4k mon教低解像度(1080)玩會唔會模糊
同埋lg啲moon會唔會好容易壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞