[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#39

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Built-in Reference Modes
Brightness Control
見到 Fixed 係因為 standard spec 要求
係囉
用緊PA32UC全部冇得改
巴打運過黎要用集運?
係,無計
最近想買多個mon行dual mon
宜家用緊dell U2715H 想買返隻27"行2k budget within 3k有無大大推介?
2k 144用27”定32”好?
要睇你筆直同graphic card喎
1060,但係都會玩ps4
咁你唔洗買144添-.- 2070s先推到仲要推唔到最高
PS4 都用唔著 除非upgrade for PS5
想請教外置mon問題
我而家有部surface pro 7
想買個外置mon駁落去睇
想知係咪只要片源4k
個mon睇到都會係4k?
定係經surface pro再駁出去會較低左個resolution
surface pro 7 而家係2736 x 1824 
低過4k少少
premium係乜?
用緊PA32UC感覺上睇NETFLIX無開HDR啲色仲靚過有開HDR 都唔知係咪我部機問題
想問各位ching
普通文書用,想要21:9嘅有邊隻推薦?
上面個 list 幾耐冇 update?
香港係咪冇 xg270qg?
I5 8400 +1060 6gb 推唔推到2k 144
睇中左 msi mag272qr
利申玩lol同mon hunt
想問下N卡2060係咪推唔起2k monitor?
冇開HDR=過飽和
SDR用sRGB 廣色域mon唔用sRGB mode會過飽和 色水會濃d
HDR套用DCI-P3/REC.2020廣色域 正路會自然D
lol得
mon hunt唔得
降特效推
呢排打機又要mon口罩
用緊vg279q 想買多個mon黎mon口罩/打機香港人真係慘
btw 唔該曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞