【大結局】寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......

1001 回覆
832 Like 13 Dislike
聽住首歌尼睇個結局 好sad
其實好多時都係男仔唔識諗 而放棄左段感情
而我係比唔夠安全感個女朋友 而分手

對唔住 加左自己嘅感覺入尼
將仲子兮,無逾我里,無摺我樹杞。豈敢愛之?畏我父母。仲可懷也,父母之言亦可畏也。

將仲子兮,無逾我牆,無摺我樹桑。豈敢愛之?畏我諸兄。仲可懷也,諸兄之言亦可畏也。

將仲子兮,無逾我園,無摺我樹檀。豈敢愛之?畏人之多言。仲可懷也,人之多言亦可畏也。
lm
而家支持sad end

真人真事典範呀

我係垃圾 我係on9仔

奶哥唔好似我 一定要箍煲呀
而家支持sad end

樓主:「ok,終於可以推BBQ end。」
樓主肯定晚晚攬住小藍嚟出故

真人真事典範呀

我係垃圾 我係on9仔

so lucky我以前連表白都失敗

而家un緊,射埋先出故

真人真事典範呀

我係垃圾 我係on9仔

so lucky我以前連表白都失敗

你依家有

可能宜家樓主同緊佢一齊睇緊我地留言 恥笑我地等緊佢再出post

而家un緊,射埋先出故

「你今晚想出文,定出火?」
一路睇一路諗返以前女神話佢係我身上仲未感受到安全感

我個陣仲on9過on9奶 走去問佢究竟安全感係d乜

當您同個自己認為係女神級既人一齊前後您都會驚有人黎同您爭 然後將自己踩到一文不值

阿奶既自卑 衝動 on9 都經歷過

希望個故最後可以比返佢2個一齊 唔好好似我咁

咁安全感應該係咩
樓主仲有冇文

而家un緊,射埋先出故

「你今晚想出文,定出火?」

出水
樓主寫緊?
阿奶敢膽比全校知佢鍾意邊個仲追人已經羸大把連登仔幾十條街啦

係阿明貼左佢篇告白詩去民主牆先變左全校知
Lm
加油
一路睇一路諗返以前女神話佢係我身上仲未感受到安全感

我個陣仲on9過on9奶 走去問佢究竟安全感係d乜

當您同個自己認為係女神級既人一齊前後您都會驚有人黎同您爭 然後將自己踩到一文不值

阿奶既自卑 衝動 on9 都經歷過

希望個故最後可以比返佢2個一齊 唔好好似我咁

咁安全感應該係咩

最後佢都係冇答我 我都唔識形容
但佢留底左一句說話我好記得
"點解依家好似我教緊您點樣追返我自己咁? "
好想將巴打個故仔拍成電影
利申 讀電影 就畢業
樓主可能喊到收唔到聲
阿明和自修女的進展,永遠是超越人所想。

戲票事件後,阿明仍然有盡責去她的家補習。

只不過不再有戲票的出現。

當完成一個學期的補習時,阿明正式提出請辭。

自修女驚訝地問:「點解?」

「當初係因為唔想臨時走咗去,所以盡責任補完一個學期先走。何況你數學都進步好多。」

「但我仲有好多概念唔明,我仲想.....」自修女提出理據挽留他。

阿明想了一想後,說出一個無法反駁的答案:「其實我已經無辦法再對住妳,對唔住。」

「係你當初又拋棄我先。」自修女幽怨道。

「我明白當初係我自私,對唔住,我視學業比妳重。所以我無資格講咩,今日係償還返畀妳,希望妳接受。」

「你比我就接受?」

「我都無辦法.....」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞