【大結局】寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......

1001 回覆
832 Like 13 Dislike
多謝樓主,真係好好睇!
今日一次過睇晒
好睇
出返過阿明自修女番外編
求後傳
出返過阿明自修女番外編

同意
Or catgirl
喊到仆街 好感動
辛苦樓主 正皮
個故咁就完左啦
睇到阿奶回憶嘅時候喊左出黎
係一個令人反省嘅故事
好羨慕阿奶可以勇敢追自己嘅人
原本以為sad end點知係happy end
終於完咗
其實小藍真係一個好聰明嘅女仔
佢知道阿奶係一個自信心唔高嘅男仔
如果開頭喺封信上面直接講話暫時唔可以拍拖
阿奶肯定即刻收皮
所以先花心思寫咗個謎語
但又怕阿奶估唔倒
所以喺旅遊巴上唱歌果陣都專登唱星晴
就係希望比提示俾阿奶
當然奶哥都係俾師妹提示先估倒
但真正小藍想表達嘅意思要分手之後先知

Anyway小藍講嘅一段關係唔會係一個人嘅錯真係好啱
正如樓上巴打所講 真係好想以小藍嘅角度去睇多次依個故事
希望西樓巴可以考慮吓
西樓幾時出新故呀
終於完咗
阿奶肯定即刻收皮
所以先花心思寫咗個謎語
但又怕阿奶估唔倒
就係希望比提示俾阿奶

希望西樓巴可以考慮吓

講得岩
https://soundcloud.com/leung-ken-195166275/ltofvgfrqseh

今日同fd唱k特登點 多謝樓主
https://soundcloud.com/leung-ken-195166275/ltofvgfrqseh

阿Ken,梁生

阿Ken,梁生

好多人都係呢個名啦 想多謝樓🐷姐

阿Ken,梁生

梁生唱歌幾鬼勁

阿Ken,梁生

我覺得幾好聽
好想喺度多謝凍忌廉同挽歌
兩個都好正
終於完咗
阿奶肯定即刻收皮
所以先花心思寫咗個謎語
但又怕阿奶估唔倒
就係希望比提示俾阿奶

希望西樓巴可以考慮吓

小藍係好善良
終於完咗
阿奶肯定即刻收皮
所以先花心思寫咗個謎語
但又怕阿奶估唔倒
就係希望比提示俾阿奶

希望西樓巴可以考慮吓

小藍係好善良

阿奶係好人
gay廉係咪覺得用gay廉個名會冇人睇

都係架
西樓巴,我第一次睇你嘅故,我覺得無論sadend好happyend都好,哩個都會係一個令人反思嘅故,多謝你令我地完夢,唔知你記唔記得我,你曾經用忌廉嘅ac覆過我留言,點都好,感激你
冇乜野嘅話,我出番去追你其他故喇,都會期待你下一個作品

記得 唔知你同你女神點呢

冇呀,我覺得冇機會囉,有wts,dse後會表白,不過都係。。。唉

慢慢嚟囉 有啲野急唔嚟
gay廉你個白痴仔,做乜唔追番人

係囉 快啲追翻人喇

已經追唔返
gay廉係咪覺得用gay廉個名會冇人睇

係因為gay廉會sad end 而西樓係happy end
gay廉你個白痴仔,做乜唔追番人

係囉 快啲追翻人喇

已經追唔返

比啲信心自己!
係你呢個故仔令大家再次相信愛情,作者都要相信自己呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞