【大結局】寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......

1001 回覆
832 Like 13 Dislike
Lm
西樓(流)=凍
可能諗多咗

改名做西流凍忌廉

好淫蕩

西流凍忌廉

我黎啦

不如西廉

諗起都興奮
西樓(流)=凍
可能諗多咗

改名做西流凍忌廉

好淫蕩

西流凍忌廉

我黎啦

不如西廉

諗起都興奮

你班粉腸
有沒有gay廉所有作品list 想追晒佢

https://www.shikoto.com/author/2054/凍忌廉.html齊哂
終於追完隻故,好想喊
喊係因為好感動阿奶終於跑返轉頭
喊係因為我白過左中學,已經無機會嘗試青春嘅滋味
喊係因為阿奶做左好多我唔敢做嘅事
多謝西樓兄寫左依個故令我知道我無青春過
有沒有gay廉所有作品list 想追晒佢

https://www.shikoto.com/author/2054/凍忌廉.html齊哂

Thanks 幾時出新文呀
我之前無睇過凍忌廉

睇完之後睇返初戀女友結婚前,我真係覺得 依篇個結尾應該係幫忌廉完成完成唔到嘅嘢
鴻門宴有講咩跳海好型,同依篇啱啱相反,睇返覺得好sad
睇完Instagram故
好撚虐呀
忌廉哥,自從我知道西樓係你之後就睇返你之前D 故事

睇到徐嘉恩果個故果陣,結局到話嘉恩遇到個社工知道哂佢D野...

點解我會覺得佢係呀統既...其實佢係咪真係呀統-_-
忌廉哥,自從我知道西樓係你之後就睇返你之前D 故事

睇到徐嘉恩果個故果陣,結局到話嘉恩遇到個社工知道哂佢D野...

點解我會覺得佢係呀統既...其實佢係咪真係呀統-_-

自膠 用緊電腦慣左手勢打表情
睇完陌生女孩
唔係太明個結局
有冇人可以解答下?
回到過去? 定未來?
多謝樓主 第一追睇故就睇到最後 寫得好有中學初戀個種感覺 而且阿奶講分手個陣同自己初戀分手個陣 exact7ly 一樣衰自卑 好有共鳴
分左手三年幾仲凝住放唔低個初戀 可能我只係放唔低呢段清澀既純愛 以家大個左好似冇晒純愛

中學拍拖最true 最pure
去到大學乜都唔同晒
希望小藍唔好Come on James

Send左個故比初戀睇 佢只係講左句
「以前既我地太天真了 已經過左去 回億總是美好的」
多謝樓主 第一追睇故就睇到最後 寫得好有中學初戀個種感覺 而且阿奶講分手個陣同自己初戀分手個陣 exact7ly 一樣衰自卑 好有共鳴
分左手三年幾仲凝住放唔低個初戀 可能我只係放唔低呢段清澀既純愛 以家大個左好似冇晒純愛

去到大學乜都唔同晒

好過我啦都... 我SEND 唔到比佢:(
所以 我諗住去搵佢=[

去到大學乜都唔同晒

所以 我諗住去搵佢=[

過去只是過去

去到大學乜都唔同晒

所以 我諗住去搵佢=[

你夠啦
睇返豪門宴覺得好sad

去到大學乜都唔同晒

所以 我諗住去搵佢=[

一次都當睇你唔到,仲做多次符號撚,搵唔到初戀唔係大曬既,不過都希望你搵到既

去到大學乜都唔同晒

所以 我諗住去搵佢=[

一次都當睇你唔到,仲做多次符號撚,搵唔到初戀唔係大曬既,不過都希望你搵到既

用電腦好危險 我錯
睇完之後喊到收唔到聲
好多謝樓主寫一個咁好嘅故事,好有感染力,好感動,更加多謝樓主比個主角 happy end 彌補好多人嘅遺憾
挽得回嘅都盡力挽啦咁多位
而未有勇氣嘅就鼓起勇氣好似阿奶咁踏出第一步啦
做左cd rom咁耐, 終於忍唔住搵返個陳年isp開ac留名

已經好耐冇追故啦, 我係無意中襟左入第一個post, 之後一睇就毒已中, 一路咁追live.

令我搵返以前高登時代追睇"食野唔走青"巴打果種feel (相信呢度有唔少同好)

忌廉巴, 多謝你寫左一個令大家懷偭青春既故事, 我亦都有理由相信呢個係真人真事改編 (主要唔同係結局 )

有位巴打講到"有邊個既青春唔係錯住咁過?"真係講得好中.

另外, 我提議不如開多最後一個post, 俾多d巴打/絲打可以發表一下讀後感, 順便等多d人可以睇到忌廉巴寫既好故事

最後小弟一路幻想既小藍應該係咁既樣:

期待您寫更多好作品

想知走青巴同阿欣依家點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞