【大結局】寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......

1001 回覆
832 Like 13 Dislike
見你唔係sad ending 比個正皮喇
屌你gay廉
多謝你比左個咁好嘅故我地
至於身份

我仍然都係西樓月如鈎

不過絕對讚同你地去支持佢:[url]https://www.facebook.com/coooooolicecream/<br>
[/url]

想follow就follow啦

紙言係度:https://www.shikoto.com/i/FuW
方便大家追故

再次感謝

屌你 睇到結局終於留第一個 但竟然你真係 gay廉
竟然有happy end, 你係咪有咩刺激
屌你 真係忌廉
見到喱個open end

我好想自己作個End 黎呀奶

不如一人一個呀奶的結局
希望「西樓月如鈎」繼續岀故
Happy ending 真係太好

多謝你寫依個故
多謝樓主作好文
呢排一定好多跳海新聞
咁就完咗

最後都感謝阿奶

因為最後你做到我做唔到嘅野

多謝你

係咪得我覺得其實都係sad end
樓主哩句
希望唔係真
"西樓" 會作happy end好想㩒爛個正皮

最後都感謝阿奶

因為最後你做到我做唔到嘅野

多謝你

係咪得我覺得其實都係sad end
樓主哩句
希望唔係真

我認同 唔知"真"小藍有冇機會睇到個古呢?
多謝樓主寫左依個故
結局寫得好好 引人深省
以後再唔會同女朋友鬥氣 唔會再諗咩我氹翻佢係我蝕底
唔好話我打手 我睇咁多個故仔 覺得依一個故係最令我反思自己
最後 希望樓主無論係選擇等候'小藍' 定係另結新伴
都唔好再次令自己後悔
加油!

Sorry for 1999
只係一時感觸 打左出黎
呢個結局恰到好處,留畀讀者想像空間
我覺得既然用個迷尼串連成個故事, 最尾同女主講番個迷㡳再加個感動位好似好d,宜家完得好似有d 急。

尼你老母
多謝樓主寫左依個故
結局寫得好好 引人深省
以後再唔會同女朋友鬥氣 唔會再諗咩我氹翻佢係我蝕底
唔好話我打手 我睇咁多個故仔 覺得依一個故係最令我反思自己
最後 希望樓主無論係選擇等候'小藍' 定係另結新伴
都唔好再次令自己後悔
加油!

Sorry for 1999
只係一時感觸 打左出黎

好好珍惜你女朋友
睇到好想喊...好有類似經歷
西樓巴,我第一次睇你嘅故,我覺得無論sadend好happyend都好,哩個都會係一個令人反思嘅故,多謝你令我地完夢,唔知你記唔記得我,你曾經用忌廉嘅ac覆過我留言,點都好,感激你
冇乜野嘅話,我出番去追你其他故喇,都會期待你下一個作品
阿奶係happy end,但係忌廉唔係
睇晒成個故諗起高登兩個故
八神嘅我老母話我有未婚妻
同埋新蒲江之虎嘅兵仔的故事(仲有女主角版)
年少嘅戀愛真係好青澀,帶點稚氣令自己失去一切
呢part 寫得好有共鳴
惟一係個flow 太快,舖排得唔太好,人物刻畫得唔夠深入
ending 好正,跳海真係好正

依個鋪排我覺得拍戲係差唔多咁,故嘅話中間分手同埋誘因可以交代得清楚啲。
忌廉
個結局看到我毛管恫
寫得好好,繼續支持你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞