【大結局】寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......

1001 回覆
832 Like 13 Dislike
樓主係呀明?因為可以彌補返過去既錯?
多謝樓主,呀奶做到你做唔到嘅野,亦都做左我做唔到嘅野
要搵日一次過追返成個故
最後跳海個下好正
願望應該係希望對方幸福?

個願望點睇都係last day 嗰日佢地係大家背脊寫低嘅願望啦
詳見幅圖
凍忌廉竟然happy end

邊幅圖
以為貓姐有伏線

貓姐去左邊
辛苦樓主喇
由第一篇開始睇,一睇已經覺得系gay廉ge風格
我真係好中意呢種青春愛情故你所有故我都有追,雖然每一個男主角性格都唔同,但都系會為鍾意ge人不計回報咁付出,真系好正啊
多謝樓主高質故,雖然過左中學,都希望我做到你做唔到嘅野
我真係好中意呢種青春愛情故你所有故我都有追,雖然每一個男主角性格都唔同,但都系會為鍾意ge人不計回報咁付出,真系好正啊

系你老母
完左都推爆佢
多謝大家

LM
gay廉不如出外傳
由第一個post追到結局 每個經歷都好相似 個結局真係差啲喊 好彩係happy ending 樓主我愛你
睇晒成個故諗起高登兩個故
八神嘅我老母話我有未婚妻
同埋新蒲江之虎嘅兵仔的故事(仲有女主角版)
年少嘅戀愛真係好青澀,帶點稚氣令自己失去一切
呢part 寫得好有共鳴
惟一係個flow 太快,舖排得唔太好,人物刻畫得唔夠深入
ending 好正,跳海真係好正
睇晒成個故諗起高登兩個故
八神嘅我老母話我有未婚妻
同埋新蒲江之虎嘅兵仔的故事(仲有女主角版)
年少嘅戀愛真係好青澀,帶點稚氣令自己失去一切
呢part 寫得好有共鳴
惟一係個flow 太快,舖排得唔太好,人物刻畫得唔夠深入
ending 好正,跳海真係好正

諗起熟讀精子兵法
願望應該係希望對方幸福?

個願望點睇都係last day 嗰日佢地係大家背脊寫低嘅願望啦
詳見幅圖
凍忌廉竟然happy end

邊幅圖

https://m.youtube.com/watch?v=lCfcOPYh6oI
聽首歌
我估就係呢兩個心願
如果唔係點會叫巧合呢?
多謝樓主

系你老母
多謝樓主 一段青澀既愛情經歷左咁多風風雨雨 令人思考好多

我當啊奶成功架啦
真係你
多謝丫奶幫我完成左我做唔到嘅野

出唔到氣一時傷心定係失去佢永遠傷心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞