【大結局】寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......

1001 回覆
832 Like 13 Dislike
正常人真係會解到條謎題咩
小藍會唔會太勁
呀奶 你係男人嘅就去追返人 即刻呀

我係條女都唔會同返呢個ON9 一齊啦

可能阿奶碌嘢勁 想執多劑呢

問題係佢同弱智無分別, 男人到左手之後就唔會再咁有心思.
個故寫實在,佢溝到之後就對個謎WFC
利申我自己都係咁上下

中到應一應
一路睇一路諗返以前女神話佢係我身上仲未感受到安全感

我個陣仲on9過on9奶 走去問佢究竟安全感係d乜

當您同個自己認為係女神級既人一齊前後您都會驚有人黎同您爭 然後將自己踩到一文不值

阿奶既自卑 衝動 on9 都經歷過

希望個故最後可以比返佢2個一齊 唔好好似我咁
小藍會唔會太勁

即刻呀
到底阿奶有咩元素係值得小藍鍾意
除左主動追佢之外

「哦,冇㗎,嗰時見有人表白咪試吓囉。人地話中學唔拍拖會後悔丫嘛。」
正常人真係會解到條謎題咩

肯去了解小藍平時鐘意睇乜野應該唔難?

佢都話唔記得左原來小藍係文青
點解可以咁撚好睇 我個心好痛
小藍會唔會太勁

我係條女都唔會同返呢個ON9 一齊啦

唔係你追 人地就會揀番你

「我而家得啦」

「你而家得,唔代表人地要一直等你得,我而家唔得啦屌你老母」

我覺得阿明九成冇同條女傾過自己問題 話散就散 抵佢死

當您同個自己認為係女神級既人一齊前後您都會驚有人黎同您爭 然後將自己踩到一文不值

問題係小藍冇回覆過WO

點解唔比小藍解釋下

阿乃係好撚ON9 WO

問題係小藍冇回覆過WO

點解唔比小藍解釋下

阿乃係好撚ON9 WO

男人
屌我知啦
首詩未完

小藍鐘意呀奶個原因會唔會係首詩到
一晚推爆佢
大多數既校園愛情故都係衰男主角on9
呀奶會唔會睇唔開架

睇開又點?
垃圾,話緊你阿,周乃生垃圾就係你阿
1.呢個故事既主角先得18歲,係一個未拍過拖既中六仔,仲要係無咩女性朋友既青頭仔,搞成咁好正常
2.大佬花都只係識單方面話阿奶無諗過小藍,我明白小藍係段感情入面都有付出,但係成段故,我都唔多覺佢有幾諗過阿奶感受,就算父母唔比,但係你有無比另一半了解過你自己
3.阿明你都係同阿程一齊吧啦

成個故都只係睇幾位年青人既青春,大家既青春咪又係錯住咁過,何必罵鳩兩位男女主角
要屌就屌作者啦
ok 屌作者
1.呢個故事既主角先得18歲,係一個未拍過拖既中六仔,仲要係無咩女性朋友既青頭仔,搞成咁好正常
2.大佬花都只係識單方面話阿奶無諗過小藍,我明白小藍係段感情入面都有付出,但係成段故,我都唔多覺佢有幾諗過阿奶感受,就算父母唔比,但係你有無比另一半了解過你自己

成個故都只係睇幾位年青人既青春,大家既青春咪又係錯住咁過,何必罵鳩兩位男女主角
要屌就屌作者啦

重點

要屌就屌作者啦

可能係真人真事呢
樓主會唔會1001都未打完成篇嘅結局
真係分左手嫁?
呀奶真係on9到無野好講
自己不停ff就飛鳩人
仲要搵第二條女
抵撚你死

要屌就屌作者啦

可能係真人真事呢

可能係樓主本人呢
一晚推爆佢

大結局呀拿,一晚推爆佢
一晚推爆佢

大結局呀拿,一晚推爆佢

好呀 唔好俾樓主喺呢個po出到文
阿奶敢膽比全校知佢鍾意邊個仲追人已經羸大把連登仔幾十條街啦

要屌就屌作者啦

其實18歲人係咪理應知道分手係好重要唔講得笑既一個字...
sorry離左少少題 有啲感觸

18歲人 考過CE AL
新制考過DSE
幾自卑都好係咪都應該比條女作答解釋呢
係除非條女唔肯答 如果唔係等條女答完比返個分有幾難呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞