【大結局】寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......

1001 回覆
832 Like 13 Dislike
好故 唔洗咁在意身份,只要係好故,就算sad end都會追
多謝樓主
多謝忌廉
完左大家嘅心願
多謝你寫呢個故陪我地
呀奶得左,你自己都要振作啲呀
辛苦你啦
終於大結局!
原來真係忌廉
其實唔係咁在意個名嘅
西樓巴,我第一次睇你嘅故,我覺得無論sadend好happyend都好,哩個都會係一個令人反思嘅故,多謝你令我地完夢,唔知你記唔記得我,你曾經用忌廉嘅ac覆過我留言,點都好,感激你
冇乜野嘅話,我出番去追你其他故喇,都會期待你下一個作品

記得 唔知你同你女神點呢
多謝忌廉
完左大家嘅心願
多謝你寫呢個故陪我地
呀奶得左,你自己都要振作啲呀
辛苦你啦

多謝你
話諗住拍成電影果個電影系,真係拍嘅話講聲呀
貓姐拎左電話就消失左
自修女發完爛渣又消失左
Alexander 係阿奶同小藍分手之後講左幾句又消失左
rip
Gay廉
今次呢個故令我再次相信愛情
快啲出新故喇
其實我都好想知道貓姐同呀明嘅故事...
西樓巴,我第一次睇你嘅故,我覺得無論sadend好happyend都好,哩個都會係一個令人反思嘅故,多謝你令我地完夢,唔知你記唔記得我,你曾經用忌廉嘅ac覆過我留言,點都好,感激你
冇乜野嘅話,我出番去追你其他故喇,都會期待你下一個作品

記得 唔知你同你女神點呢

冇呀,我覺得冇機會囉,有wts,dse後會表白,不過都係。。。唉
終於完了
話時話小藍全名到底係咩
多謝樓主 第一追睇故就睇到最後 寫得好有中學初戀個種感覺 而且阿奶講分手個陣同自己初戀分手個陣 exact7ly 一樣衰自卑 好有共鳴
分左手三年幾仲凝住放唔低 可能我只係放唔低呢段清澀既純愛 以家大個左好似冇晒純愛
多謝樓主 第一追睇故就睇到最後 寫得好有中學初戀個種感覺 而且阿奶講分手個陣同自己初戀分手個陣 exact7ly 一樣衰自卑 好有共鳴
分左手三年幾仲凝住放唔低個初戀 可能我只係放唔低呢段清澀既純愛 以家大個左好似冇晒純愛
會唔會可能有小藍既第一身視覺?好想知小藍當時到底點睇阿奶
分左手三年幾仲凝住放唔低個初戀 可能我只係放唔低呢段清澀既純愛 以家大個左好似冇晒純愛

中學拍拖最true 最pure
去到大學乜都唔同晒
希望小藍唔好Come on James
感咁多位支持

寫哩篇文係人生低潮時寫

多謝你地陪我咁多日

我知我好多不足 寫得唔好 仍然包容我

感謝你地

最後都感謝阿奶

因為最後你做到我做唔到嘅野

多謝你

巴打寫得好好丫
會唔會可能有小藍既第一身視覺?好想知小藍當時到底點睇阿奶

agger
gay廉係咪覺得用gay廉個名會冇人睇
gay廉你個白痴仔,做乜唔追番人
我都追緊個女仔 但睇黎唔會好似呢個故咁happy end
追過就算lu 太被動都做唔到其他野
好正好好睇
好耐無睇過正故

多謝你
gay廉你個白痴仔,做乜唔追番人

係囉 快啲追翻人喇
Mnlb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞