【大結局】寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我......

1001 回覆
832 Like 13 Dislike
一晚推爆佢
大多數既校園愛情故都係衰男主角on9

大結局呀拿,一晚推爆佢

好呀 唔好俾樓主喺呢個po出到文

推呀
1.呢個故事既主角先得18歲,係一個未拍過拖既中六仔,仲要係無咩女性朋友既青頭仔,搞成咁好正常
2.大佬花都只係識單方面話阿奶無諗過小藍,我明白小藍係段感情入面都有付出,但係成段故,我都唔多覺佢有幾諗過阿奶感受,就算父母唔比,但係你有無比另一半了解過你自己
3.阿明你都係同阿程一齊吧啦

成個故都只係睇幾位年青人既青春,大家既青春咪又係錯住咁過,何必罵鳩兩位男女主角
要屌就屌作者啦

可能係真人真事呢

可能係樓主本人呢

其實睇落似親身經歷,如果係作出黎,有啲共鳴位好難寫得出
1.呢個故事既主角先得18歲,係一個未拍過拖既中六仔,仲要係無咩女性朋友既青頭仔,搞成咁好正常
2.大佬花都只係識單方面話阿奶無諗過小藍,我明白小藍係段感情入面都有付出,但係成段故,我都唔多覺佢有幾諗過阿奶感受,就算父母唔比,但係你有無比另一半了解過你自己
小藍有講過屋企唔比拍拖,無了解過人既係垃圾奶
成個故都只係睇幾位年青人既青春,大家既青春咪又係錯住咁過,何必罵鳩兩位男女主角
要屌就屌作者啦

點會屌作者
好明顯呢篇野係黎自現實架啦
佢只係改左啲必要位再Po上黎

其次,
要屌就屌作者啦

點會屌作者

其次,

打到亂左
樓主會唔會1001都未打完成篇嘅結局

鳩估訓著左
過多一個鐘返黎睇算數
阿奶會唔會好後悔未屌過就飛咗人
樓主 追返人啦
箍煲啦
阿奶會唔會好後悔未屌過就飛咗人

追又係你追
飛又係你飛
樓主係惡霸成
唔好sad end啊
要屌就屌作者啦

點會屌作者

其次,

打到亂左

因為係真人真事,所以要屌鳩樓主
有講過咩
仲鐘意小藍既,仲係男人既,就一定要追返佢呀
因猜度而傷害愛既人 到頭來傷害既亦都係自己
因為自卑無咗個女仔,太衝動了吧
奶哥………………
阿貓係咪準備出黎清場
小藍出迷題唔係佢既錯
係人都鐘意人地估到佢想諗乜嫁啦
怪唔晒佢
一路睇一路諗返以前女神話佢係我身上仲未感受到安全感

我個陣仲on9過on9奶 走去問佢究竟安全感係d乜

當您同個自己認為係女神級既人一齊前後您都會驚有人黎同您爭 然後將自己踩到一文不值

阿奶既自卑 衝動 on9 都經歷過

希望個故最後可以比返佢2個一齊 唔好好似我咁

問題係小藍冇回覆過WO

點解唔比小藍解釋下

阿乃係好撚ON9 WO

男人

我自己以前係唔想聽到自己唔想聽既答案先會咁
後來發現唔比對方解釋真係

唉 我都知男人有d 細個真係好撚on9 諗野好撚幼稚

希望再有一次機會既話阿乃真係會改過
搞到我搵返以前d相
以前d 對話紀錄
喊到收唔到皮

樓主唔出文對唔對得我住
果然係大佬花出手
但想知首詩完咗未
阿明呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞